Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Sommerens beste beauty hacks

Alt er litt deiligere, lysere og lettere om sommeren. Med disse smarte tipsene gir du skjønnhetsrutinen en ekstra touch av sommer.

Sommersikker rutine

Shop ansiktspleie

Sørg for at ingrediensene i hudpleierutinen fungerer godt på dagtid når solstrålene er på sitt sterkeste. AHA-syre er for eksempel fantastisk når du vil ha glød kjapt, men går ikke godt sammen med solskinn. Velg i stedet ingredienser som vitamin C eller niacinamid når du ønsker mye glow om sommeren. Retinol gjør også huden ømfintlig for sol og skal derfor bare brukes på kveldstid om sommeren. Og husk solkrem!

Bruk solkrem. Alltid!

Shop solkrem

Det er mindre risiko for å bli solbrent i skyggen eller i overskyet vær – men UVA-strålingen som forårsaker aldring av huden, trenger gjennom både skyer og vindusruter. Derfor må vi bruke solkrem også i overskyet vær og på lange bilturer

Omsorg til føttene

Shop her

Føttene dine fortjener kjærlighet året rundt, men om sommeren er det ekstra morsomt at omsorgen er synlig i sandaler! Gå til køys med en deilig fotmaske som tar hånd om føttene mens du sover, og pynt så neglene med en av sommerens trendfarger.

Vær raus med fuktighet

Shop ger

For at huden skal stråle maksimalt etter lange dager med sol og vind, kreves fuktighet, uansett hudtype. Hold fuktighetsnivået i huden på topp med produkter som tilfører og holder på fuktighet i alle stegene i hudpleierutinen. Oppbevar produktene i kjøleskap for å få en ekstra oppfriskende og svalende følelse på dager når sommeren viser seg fra sin varmeste side!

Solkysset - sikkert og

Shop her

Den sikreste og raskeste brunfargen får du med selvbruning. Og det som er avgjørende for et fint resultat, er forberedelse. Være nøye med å eksfoliere og tilføre fuktighet – hvis huden din er jevn og myk, vil brunfargen også bli det. Påfør selvbruning rett etter bodylotion eller ansiktskrem. Når huden er lett fuktig, fordeler produktet seg jevnere og du unngår at det samler seg på tørre albuer eller knær eller andre tørre partier.

Beskytt sommerhåret

Shop her

Solstrålene sliter like mye på håret som på huden, så derfor må du også beskytte håret mot sol. Mange leave inprodukter inneholder beskyttelse mot både varme og UV-lys og tilfører dessuten mye fuktighet. Mye fuktighet hjelper også til med å holde sommerhåret friskt og fint!

Til sommerbasen

Shop her

Sommer og glow går hånd i hånd! Strålende glød i makeupbasen ordner du kjapt ved å blande flytende highlighter med din favorittfoundation. Etter noen dager i solen får du rett nyanse på foundation ved å blande den med et par dråper flytende bronzer. For alltid å ha perfekt foundationfarge hjemme er det lurt å ha en vintertone og en sommertone og blande etter årstid.

Pakk lett

Shop her

SMarte pakninger som tar minst mulig plass i toalettmappen, er topp å ta med seg på ferie. Invester i hudpleie i porsjonspakker og sesongens sett med produkter i mindre størrelse. Fyll også en miniflaske med sommerens favorittduft sånn at du alltid kan ha den med deg!

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331