Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Hos KICKS finner du et stort utvalg av primere for moden hud

Hvis du vil at foundationen skal sitte litt bedre og dermed vare lenger, er en primer et perfekt kjøp. Ikke bare skaper den det perfekte grunnlaget for basemakeupen, den bidrar til at sminken glir lettere på og dermed kan prestere bedre – noe som igjen betyr et bedre resultat! Hos KICKS finner du et stort utvalg av primere som er perfekte for moden hud.

Hvordan velger jeg den beste primeren for moden hud?

En primer får basemakeupen til å feste bedre og holde lenger, men den kan også bidra med hudpleiende ingredienser eller motvirke uvelkommen glans. For å nevne noe! Selvfølgelig finnes det også primere som er spesielt gode for moden hud, se etter lettflytende konsistenser som ikke legger seg i hudfolder, eller varianter som har en glødgivende effekt på huden (få ting maskerer fine linjer og andre aldringstegn like enkelt som litt glød!). Siden huden ofte blir tørrere når vi blir eldre, er en primer med fuktighetsgivende ingredienser også et godt kjøp. Med andre ord er det faktisk en forskjell på primer og primer.

Hvis du vil maskere fine linjer eller rynker, er det altså mulig å gjøre dem mindre fremtredende hvis du velger primer med omhu, og satser på en variant som er spesielt utviklet for eller passer godt til moden hud. Og det beste av alt? Primeren motvirker også at den etterfølgende foundationen og annen makeup legger seg i og fremhever fine linjer og rynker, det gir ansiktet ditt et mer våkent inntrykk. 

Farvel, fine linjer! Her er de beste primerne for moden hud

Vinnare i KICKS Beauty Awards

Vinnare av Beste primer i KICKS Beauty Awards 2022. Denne glødgivende og fuktighetsgivende primeren gir huden umiddelbart en sunn og strålende glød, samtidig som den skaper den perfekte basen for etterfølgende makeup. Radiant Skin Primer inneholder aktive og beskyttende hudpleieingredienser, som antiinflammatorisk og kollagenstimulerende niacinamid.

Fuktighetsgivende multitalent

Multismart produkt som både fungerer som næringsrik fuktighetskrem, fuktighetsgivende ansiktsmaske, nattkrem og sist, men absolutt ikke minst, primer! Den fyldige konsistensen glir raskt inn i huden og gir en fuktighetsmettet følelse med strålende glød. Top Secret Instant Moisture Glow Primer inneholder blant annet mykgjørende sheasmør og fuktighetsgivende hyaluronsyre, som gir en hud som både får pleie, smidighet, fukt og en behagelig følelse under makeupen.

God mot rødhet

Primer som både demper synlig rødhet og reduserer irritasjoner i huden. I tillegg til å berolige og lindre stresset hud, bidrar Photo Finish Correct Anti-Redness Primer også til å skape den perfekte basen, jevne ut hudtonen og forlenger holdbarheten til foundation og annen basesminke. I tillegg beskytter den mot forurensning og blått lys. Blant ingrediensene er antioksidanter, hyaluronsyre, probiotisk ekstrakt og alger.

Demper uvelkommen glans

Primer som demper uvelkommen glans og bidrar til at sminken sitter lenger. Soft Matte Primer har en behagelig gelkonsistens som i kontakt med huden gir en myk og matt effekt som hindrer at sminken legger seg i fine linjer. Det fyller også ut ujevnheter i huden, minimerer porer og regulerer oljeproduksjonen, det bidrar også til at foundationen fester seg bedre og holder lengre. Denne bestselgende favoritten inneholder også et unikt system som balanserer huden i ulike klima: Ved lav luftfuktighet bidrar den til å bevare fuktighet, og ved høy luftfuktighet absorberer primeren overflødig olje. Et ekstra godt valg for blandingshud og fet hud.

Gir strålende glød

Vegansk og pleiende primer som gjør at makeupen legger seg jevnt og holder perfekt hele dagen. Dewy Skin Oil Primer absorberes raskt av huden og gir den pleie, samtidig som ansiktet får strålende glød. Inneholder blant annet jojobaolje og arganolje som gir fuktighet til og mykgjør huden. Tips! Brukes før foundation eller bland en dråpe i foundationen for å gi den en ekstra glødboost

For et naturlig resultat

Vegansk og pH-balanserende multismart produkt som både fungerer som en glødgivende fuktighetskrem og en fuktighetsgivende primer. Honey Glow Priming Moisturizer har en myk formel med lett farge som gir huden fuktighet ved hjelp av lav- og høymolekulær hyaluronsyre, samtidig som pleiende condurangomelk demper forekomsten av overflødig olje. Huden ser raskt piggere og jevnere ut, med en fuktighetsmettet og nydelig frisk glød.

Perfekt for pigmentflekker

Vegansk primer som både lysner opp huden og har en styrkende effekt. Correcting Primer Dark Spot Corrector demper blant annet synligheten av mørke ringer, aldersflekker og andre ujevnheter i huden ved hjelp av en unik og fargekorrigerende teknologi. Den lette formelen smelter raskt inn i huden og gir en perfekt og mer holdbar base for etterfølgende makeup

Skjuler fine linjer raskt

Primer som byr på hudpleie og makeup i ett. Truth Banana Bright Face Primer inneholder blant annet vitamin C og gir ansiktet en umiddelbar glød, samtidig som den forlenger makeupen og gir den et enda mer strålende resultat. Inneholder blant annet lysnende pigmenter og fuktighetsgivende vitamin E. I tillegg er denne bestselgeren beriket med uskarpe egenskaper, som raskt maskerer fine linjer og rynker. Kan brukes under makeup, blandes med foundation, påføres som highlighter eller brukes alene for eventyrlig glød. 

Favoritt med solfaktor

Primer som er lett å påføre og som raskt trekker inn i huden og gir beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler i tillegg til herlig glød. Invisible Illumination Instant Glow UV Primer bidrar til at makeupen sitter bedre og lenge, samtidig som huden får en fuktighetsmettet følelse. Ved kontinuerlig bruk får huden også en klarere effekt. Inneholder blant annet glødgivende nordisk geitrams, fuktighetsgivende nordiske alger og fuktighetsgivende vitamin E.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331