Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Medlemsfordeler

 • Bonuspoeng på alle kjøp og klubbdager med doble poeng 
  Hva ville en klubb være uten bonus? Som is uten strøssel eller en makeup uten mascara? Selvfølgelig får du bonus på alle kjøpene dine hos oss. Enten du handler på nettet eller i en av de fantastiske KICKS-butikkene våre. I tillegg har vi klubbdager et par ganger i året der du som medlem får doble poeng på alle dine kjøp. Perfekte muligheter for å komme til neste nivå og få enda flere fordeler.  
 • Skjønnhetsrådgivning og inspirasjon 
  Visste du at alle som jobber i butikkene våre er eksperter på skjønnet? Når du går inn i en KICKS-butikk, kan du være sikker på at du er i gode hender. Hver person som møter deg har utdannelse/kurs i skjønnhet og er for eksempel hudterapeuter, makeupartister, frisører eller dufteksperter. I tillegg sørger vi for at alle våre selgere har tilgang til KICKS Beauty Academy, slik at de kan holde oversikt over de nyeste trendene og hele tiden kan lære noe nytt. Alt, slik at du som kunde hos oss får best mulig behandling og service.  
 • Medlemstilbud og personlige tilbud 
  Som medlem av KICKS Club åpner det seg en verden med eksklusive tilbud fra fantastiske merker. Hver uke kan du finne utvalgte merker med 20-30% rabatt bare for medlemmer. Du får også tilpassede tilbud basert på profilen din.  
 • Bursdagstilbud 
  Vi ønsker å feire deg på bursdagen din, og som gull- eller sølvmedlem vil du derfor motta et spesialtilbud på bursdagen din.  
 • Invitasjoner til events og VIP-events 
  Tidvis arrangerer vi eller sammen med våre partnere, morsomme og inspirerende arrangementer i butikkene. Selvfølgelig er du som medlem automatisk invitert til dette. Hvis du også er gullmedlem, vil du også motta invitasjoner til eksklusive butikkoplevelser og arrangementer.  
 • Digitale transaksjoner 
  Hold oversikt over alle kjøpene dine via «Mine Sider», du finner både kjøpene fra kicks.no og fra butikker der. 
 • KICKS Magazine – fylt med trender og inspirasjon 
  Magasinet inneholder trender, guider, produktnyheter og inspirasjon innen skjønnhet. Som Gullmedlem har du mulighet til å få KICKS Magasinet levert i postkassen din.  
 • Fri frakt på kicks.no 
  Som gullmedlem har du alltid fri frakt fra kicks.no 
 • Forhåndsinformasjon ved lanseringer og salg 
  Som gullmedlem vil du finne ut når vi har salg før alle andre. I tillegg gir vi først og fremst informasjon om nye lanseringer til medlemmene våre.  

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331