Members get more - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Members get more

KICKS Club: Nordens største skjønnhetsklubb! Velkommen til KICKS Club, møtestedet hvor skjønnhet og inspirasjon står i sentrum. Som medlem får du mange herlige fordeler Her kan du lese om alle de fantastiske medlemsfordelene du får når du er med i KICKS-Club

 

Medlemstilbud og personlige tilbud
Som medlem av KICKS Club åpner det seg en verden med eksklusive tilbud fra fantastiske merker. Hver uke kan du finne utvalgte merker med 20-30% rabatt bare for medlemmer. Du får også tilpassede tilbud basert på profilen din.
Bonuspoeng på alle kjøp og klubbdager med doble poeng
Hva ville en klubb være uten bonus? Som is uten strøssel eller en makeup uten mascara? Selvfølgelig får du bonus på alle kjøpene dine hos oss. Enten du handler på nettet eller i en av de fantastiske KICKS-butikkene våre. I tillegg har vi klubbdager et par ganger i året der du som medlem får doble poeng på alle dine kjøp. Perfekte muligheter for å komme til neste nivå og få enda flere fordeler.
Skjønnhetsrådgivning og inspirasjon
Visste du at alle som jobber i butikkene våre er eksperter på skjønnet? Når du går inn i en KICKS-butikk, kan du være sikker på at du er i gode hender. Hver person som møter deg har utdannelse/kurs i skjønnhet og er for eksempel hudterapeuter, makeupartister, frisører eller dufteksperter. I tillegg sørger vi for at alle våre selgere har tilgang til KICKS Beauty Academy, slik at de kan holde oversikt over de nyeste trendene og hele tiden kan lære noe nytt. Alt, slik at du som kunde hos oss får best mulig behandling og service.
KICKS Beauty Talks
KICKS Beauty Talks er det eneste stedet du trenger på nett for å få tips, inspirasjon og hjelp fra andre skjønnhetsentusiaster. Her kan du dypdykke i ulike skjønnhetsemner hvor du både kan stille spørsmål og svare andre. Du kan også dele looks, tipse om produkter, samle trofeer og Beauty Hearts.

Medlemstilbud og personlige tilbud

Som medlem av KICKS Club åpner det seg en verden med eksklusive tilbud fra fantastiske merker. Hver uke kan du finne utvalgte merker med 20-30% rabatt bare for medlemmer. Du får også tilpassede tilbud basert på profilen din.

KICKS Magazine

Magasinet inneholder trender, guider, produktnyheter og inspirasjon innen skjønnhet. Som Gullmedlem har du mulighet til å få KICKS Magasinet levert i postkassen din.  

Fri frakt på kicks.no
Som gullmedlem har du alltid et gratis fraktalternativ på kicks.no
Informasjon først!
Som gullmedlem vil du finne ut når vi har salg før alle andre. I tillegg kan du få forhåndsinformasjon om nye lanseringer.
Bursdagstilbud
Vi ønsker å feire deg på bursdagen din, og som gull- eller sølvmedlem vil du derfor motta et spesialtilbud når du fyller år!
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024