Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bærekraftighet

Vi satser på en virksomhet som skal være bærekraftig på lang sikt, og da må vi jobbe målrettet med en rekke spørsmål. Det gjør vi! Men vi kan ikke gjøre alt på én gang. For å få hjelp med prioriteringen og være sikker på at vi konsentrerer oss om de sakene som er aller viktigst, har vi i dialog med interessentene våre (kunder, medarbeidere, eiere, leverandører mfl.) identifisert fire hovedområder. Vi skal:

• Hele tiden utvide og forbedre tilbudet (for eksempel med flere bærekraftige produkter)

• Aktivt bidra til et sosialt bærekraftig samfunn (CSR)

• Minimere virksomhetens negative påvirkning (for eksempel energiforbruk og avfallshåndtering)

• Stille bærekraftrelaterte krav til leverandører og andre forretningspartnere (blant annet om etikk, menneskeretter og arbeidsvilkår)

Fire fokusområder for bærekraftig utvikling
KICKS’ fokusområder for bærekraft er: bærekraftig tilbud, samfunnsengasjement, bærekraftig leverandørkjede og bærekraftig virksomhet. Av disse fire er et bærekraftig tilbud og samfunnsengasjement de områdene der vi kan skape mest verdi, og der KICKS bør være ledende. KICKS’ eier Axel Johnson har lang tradisjon for å kombinere forretningsmessig nytte med samfunnsnytte. Samfunnsansvaret er altså både en del av historien vår og en viktig del av arbeidet fremover.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331