Bærekraftighet - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Member Deal: I dag får du 20% på kjøp over 600 kr på kicks.no! Logg inn eller bli medlem og angi koden JUNE20 i kassen. Gjelder ikke i butikk. 

Bærekraftighet

Det finnes nesten ingenting som er helt og holdent bærekraftig. Vi hos KICKS har imidlertid strenge bærekraftsmål og gjør vårt absolutt beste for å ta ansvar for det som er viktig for planeten vår: inkludering, bedre psykisk helse, sunnere idealer, rettferdige arbeidsforhold og miljøbevissthet i alt fra råvarer og produksjon til håndtering av kosmetisk avfall. Som Nordens ledende skjønnhetskjede har vi mulighet til å påvirke ting som bør endres til det bedre. Og hvert år setter vi i KICKS oss enda høyere mål for å få fart på utviklingen. Det er fortsatt et stykke igjen før det finnes noe som kalles bærekraftig skjønnhet, men vi jobber med saken!​ 

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024