Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Bærekraftighet

KICKS er Nordens ledende skjønnhetskjede. Det innebærer at vi har mulighet til å påvirke ting som bør endres til det bedre. Et stort ansvar, men utrolig viktig, der vi vil og kan være et forbilde for bransjen. Med Sustainable Beauty ønsker vi i KICKS å opptre med omtanke for både mennesker og planeten vår. Vi ønsker å gjøre det lett å velge riktig ved hjelp av bærekraftige løsninger og bevisste produkter, og sørge for at vårt kosmetiske avfall havner der det blir tatt hånd om på riktig måte. Vi arbeider aktivt for å fremme psykisk helse, og å føle seg velkommen til KICKS skal være en selvfølge for alle, uavhengig av kjønn, alder, kulturell tilhørighet eller etnisk opprinnelse. ​

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331