Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Om KICKS

KICKS er Nordens ledende skjønnhetskjede og tilbyr ett helhetlig konsept innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Med velutdannede skjønnhetseksperter i 230 butikker i Sverige, Norge og Finland og en moderne omnikanal løsning der fysisk butikk og netthandel integreres, tilbyr KICKS personlige og inspirerende skjønnhetstjenester fra ett bredt spekter av varemerker. KICKS har flagship butikker i Stockholm, Gøteborg, Oslo og Malmø og inngår i Axel Johnson Group.

Kurset personal og bredt sortiment

I KICKS arbeider såvel skjønnhetseksperter som utdannede makeup artister og hudterapauter. Alt for at du skal få beste mulige hjelp når du handler. Hos KICKS finner du de største og klassiske varemerkene som Biotherm, Clarins, Clinique, Dior, Elizabeth Arden, IsaDora, L’Oréal Paris, Lumene, Maybelline og Nivea, for å nevne noen. Du finner også KICKS sine egne merkevarer som BeautyAct by KICKS, Flaer, Atelier Rouge og Skin Treat.

Historie

I mai 2002 ble KICKS kjøpt opp av av Axel Johnson AB, som eies av Antonia Ax:son med familie.

Holdbarhet

Psykisk helse er noe som ligger varmt om hjertet for oss på KICKS, og med vårt arbeid med Beautiful Minds vil vi ha et langsiktig fokus for å styrke den mentale helsen hos både kunder og ansatte. Ved å løfte frem spørsmålet om psykisk helse vil vi hjelpe til med å avdramatisere emnet slik at flere blir bekvemme med å snakke om det, KICKS støtter og samarbeider også med organisasjoner som arbeider med psykisk helse.

Mange KICKS kunder vil gjøre bevisste valg når de handler skjønnhetsprodukter, KICKS har derfor utviklet Conscious for å gjøre det eklere for deg å finne økologiske, veganske, fair trading og nærproduserte skjønnhetsprodukter som er produsert med respekt for miljøet.

Med vårt Beauty Recyling Initiative vil vi hjelpe til med å minimere skjønnhetsproduktenes miljøavtrykk og gjøre dem lettere å kassere etter bruk, Siden 2017 har det vært mulig å levere inn ditt kosmetikkavtall, uansett merke, i utvalgte KICKS butikker. Vi veileder også våre kunder om hvordan ta hand om sitt kosmetikkavfall på riktig måte.

Sammen med deg vil vi skape en bedre og mer holdbar fremtid.

KICKS everyday work aspires to engage with our customers, each other and the world around us. We execute with determination, precision and passion and we excel with ambition to always beat yesterday.

We promise that we inspire all people to explore their own beauty
We exist to set beauty free.

Følg oss på sociale medier!
facebook.com/kicks
instagram.com/kicks.no

KICKS Norge AS
Grenseveien 107
0663 Oslo
Organisasjonsnummer: 983 415 687

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331