Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Planet

KICKS jobber vi hardt med å skape og spre nye metoder for å redusere avtrykket vårt på miljøet og ta vare på planeten. Gjennom Beauty Recycling er vi en foregangsbedrift når det gjelder å lære kundene å håndtere skjønnhetsprodukter på en miljøriktig måte. Vi arbeider for reduserte utslipp av klimagasser både i vår egen virksomhet og i verdikjeden.

BEAUTY RECYCLING​

I skjønnhetsbransjen blir enkelte produkter klassifisert som kosmetisk avfall og kan være miljøfarlige å kaste i restavfallet eller helle i vasken. Når et produkt skal kasseres, har passert utløpsdatoen eller ikke skal brukes mer, skal det leveres til en gjenvinningsstasjon. I Sverige har vi i dag et samarbeid med svenske kommuner hvor vi organiserer kosmetisk avfall i flere av våre butikker. Vår ambisjon er at butikker i Norge også skal kunne tilby dette.

MER RESIRKULERT OG FORNYBART MATERIALE​

Vi arbeider for at emballasjen til våre egne varemerker skal være så bærekraftig som mulig. Målet vårt er at alle forpakninger og all emballasje for våre egne varemerker skal være gjenvinnbare i 2025 og være produsert av resirkulerte eller fornybare materialer innen 2030. Vi har blant annet ekskludert svart plast, ettersom den er vanskeligere å gjenvinne. ​

LAVERE KLIMAAVTRYKK​

Vi streber hele tiden etter reduserte utslipp av klimagasser, både i vår egen virksomhet og i verdikjeden. I dag følger vi opp utslippene fra energiforbruk i butikkene våre, fra jobbreiser og transport fra lager til butikk og kunde. Vi har begynt å kartlegge utslipp fra fabrikkene som produserer våre egne varemerker, for å bedre kontrollere og følge opp klimaavtrykket vårt. All strøm i KICKS' butikker og kontorer er opprinnelsesmerket og fornybar.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331