Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Planet

KICKS jobber vi hardt med å skape og spre nye metoder for å redusere avtrykket vårt på miljøet og ta vare på planeten. Gjennom Beauty Recycling er vi en foregangsbedrift når det gjelder å lære kundene å håndtere skjønnhetsprodukter på en miljøriktig måte. Vi arbeider for reduserte utslipp av klimagasser både i vår egen virksomhet og i verdikjeden.

BEAUTY RECYCLING​

I skjønnhetsbransjen blir enkelte produkter klassifisert som kosmetisk avfall og kan være miljøfarlige å kaste i restavfallet eller helle i vasken. Når et produkt skal kasseres, har passert utløpsdatoen eller ikke skal brukes mer, skal det leveres til en gjenvinningsstasjon. I Sverige har vi i dag et samarbeid med svenske kommuner hvor vi organiserer kosmetisk avfall i flere av våre butikker. Vår ambisjon er at butikker i Norge også skal kunne tilby dette.

MER RESIRKULERT OG FORNYBART MATERIALE​

Vi arbeider for at emballasjen til våre egne varemerker skal være så bærekraftig som mulig. Målet vårt er at alle forpakninger og all emballasje for våre egne varemerker skal være gjenvinnbare i 2025 og være produsert av resirkulerte eller fornybare materialer innen 2030. Vi har blant annet ekskludert svart plast, ettersom den er vanskeligere å gjenvinne. ​

LAVERE KLIMAAVTRYKK​

Vi streber hele tiden etter reduserte utslipp av klimagasser, både i vår egen virksomhet og i verdikjeden. I dag følger vi opp utslippene fra energiforbruk i butikkene våre, fra jobbreiser og transport fra lager til butikk og kunde. Vi har begynt å kartlegge utslipp fra fabrikkene som produserer våre egne varemerker, for å bedre kontrollere og følge opp klimaavtrykket vårt. All strøm i KICKS' butikker og kontorer er opprinnelsesmerket og fornybar.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331