Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

People

Skjønnhet er personlig – du velger selv hvordan du vil leve og se ut.​ Vi ønsker å inspirere mennesker til å utforske sin egen skjønnhet, og gjennom BEAUTIFUL MINDS jobber vi for bedre psykisk helse blant både kunder og medarbeidere. I arbeidet for en mer bærekraftig og åpen skjønnhetsbransje er målet vårt å øke mangfoldet og å arbeide for mer inkluderende idealer og normer.

BEAUTIFUL MINDS

Mental helse er en hjertesak for oss i KICKS. Ved å snakke om hvordan vi har det, både i egne kanaler og sammen med våre ambassadører, ønsker vi å øke kunnskapen og bidra til psykisk velvære. Vi støtter organisasjoner som jobber med psykisk helse i Norden, og i Norge samarbeider vi med Mental Helse Ungdom, som arbeider for å øke åpenheten om psykiske lidelser og for å øke tilgjengeligheten av omsorg.

STØTTENDE ARBEIDSMILJØ ​

Vårt mål er å være en sunn arbeidsplass der våre ansatte trives og har det bra, og der det skal føles greit å snakke om hvordan man har det. Vi jobber aktivt med å fremme psykisk helse internt. Blant annet tilbyr vi alle våre ansatte samtalestøtte via BlueCall for å finne en god balanse i tilværelsen – både på og utenom jobben.

MANGFOLD OG IDEALER​

Alle skal føle seg velkommen til KICKS. Gjennom vår bildepolicy arbeider vi for å unngå usunne idealer, uetisk innhold, objektifisering og usunn maktbalanse i bildematerialet vårt. Vi arbeider for økt mangfold og streber etter kulturell og etnisk representasjon på alle felt: i våre butikker, på kontorene og i ledelsen. ​

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331