Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

People

Skjønnhet er personlig – du velger selv hvordan du vil leve og se ut.​ Vi ønsker å inspirere mennesker til å utforske sin egen skjønnhet, og gjennom BEAUTIFUL MINDS jobber vi for bedre psykisk helse blant både kunder og medarbeidere. I arbeidet for en mer bærekraftig og åpen skjønnhetsbransje er målet vårt å øke mangfoldet og å arbeide for mer inkluderende idealer og normer.

BEAUTIFUL MINDS

Mental helse er en hjertesak for oss i KICKS. Ved å snakke om hvordan vi har det, både i egne kanaler og sammen med våre ambassadører, ønsker vi å øke kunnskapen og bidra til psykisk velvære. Vi støtter organisasjoner som jobber med psykisk helse i Norden, og i Norge samarbeider vi med Mental Helse Ungdom, som arbeider for å øke åpenheten om psykiske lidelser og for å øke tilgjengeligheten av omsorg.

STØTTENDE ARBEIDSMILJØ ​

Vårt mål er å være en sunn arbeidsplass der våre ansatte trives og har det bra, og der det skal føles greit å snakke om hvordan man har det. Vi jobber aktivt med å fremme psykisk helse internt. Blant annet tilbyr vi alle våre ansatte samtalestøtte via BlueCall for å finne en god balanse i tilværelsen – både på og utenom jobben.

MANGFOLD OG IDEALER​

Alle skal føle seg velkommen til KICKS. Gjennom vår bildepolicy arbeider vi for å unngå usunne idealer, uetisk innhold, objektifisering og usunn maktbalanse i bildematerialet vårt. Vi arbeider for økt mangfold og streber etter kulturell og etnisk representasjon på alle felt: i våre butikker, på kontorene og i ledelsen. ​

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331