Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Hugo Boss The Scent For Her EdT. Maks 3 pr produkt og kunde.

Medlemsvilkår

KICKS Kosmetikkedjan AB (org. nr. 556432-9281) ("KICKS")

KICKS Club er et lojalitetsprogram der du samler poeng som siden omgjøres til bonussjekker. I tillegg får du rabatter og andre fordeler, samt generelle og særskilt tilpassede tilbud basert på dine preferanser. For å kunne tilby det, anvender KICKS opplysninger som din kjøps- og ordrehistorikk, og hvordan du som medlem benytter KICKS digitale tjenester.

For nærmere informasjon om hvordan KICKS håndterer og behandler dine personopplysninger, se KICKS Personvernpolicy  Personvernpolicy

Medlemskap
KICKS Club er et kostnadsfritt medlemskap som gjelder alle KICKS' butikker, samt på kicks.no. Som medlem kan man registrere kjøp med telefonnummer eller medlemsnummer. Medlemskapet i KICKS Club er personlig og kan ikke overdras til andre, og medlemskap tilkommer kun til privatpersoner som har fylt 16 år. Samme person kan bare inneha ett medlemskap i KICKS Club, og medlemskapsfordelene gjelder bare ved innkjøp til egen husholdning

Du kan opprette medlemskap i KICKS Club i en av KICKS' butikker i Norge, via kicks.no eller Kundeservice.

Som medlem kan du registrere dine kjøp med telefonnummer eller medlemsnummer. For å sikre korrekt identitet kan KICKS kreve fremlagt gyldig legitimasjon f. eks førerkort eller pass.

Bonus
Som medlem får du bonuspoeng når du handler på KICKS (1 bonuspoeng = 1 kr). Gavekort og innkjøp betalt med bonussjekk gir ikke bonuspoeng.

Bonuspoeng blir utbetalt i form av bonussjekker. Bonuspoeng som du har opptjent i løpet av de siste 24 månedene er grunnlaget for bonussjekker. Når du har oppnådd 1250 bonuspoeng, sendes det ut en bonussjekk på 25 NOK. Bonusjekken kan benyttes som rabatt ved kjøp i en av KICKS butikker eller på kicks.no. Bonussjekken kan ikke løses inn mot kontanter.

Du kan holde deg oppdatert angående opptjente bonuspoeng på Mine Sider på kicks.no.

Medlemsnivåer
KICKS Club har i dag tre medlemsnivåer; Member 0–999 poeng, Silver 1000–2999 poeng og Gold 3000+ poeng. Medlemsnivået er basert på totalbeløpet som det samlet er handlet for siste 12 måneder.

Når du har oppnådd den poengsummen som kreves for de ulike medlemsnivåene vil du bli oppgradert, og nytt medlemsnivå beholdes i 12 måneder. Deretter vil samlet beløp som det er kjøpt for siste 12 måneder bli lagt til grunn for kommende nivåstatus. Opp- og nedgradering skjer løpende gjennom året.

Personlige tilbud og kundeanalyse
Gjennom ditt medlemskap i KICKS Club kan du få et personlig og tilpasset innhold. Det innebærer at KICKS kommer til å vise produktanbefalinger som vi tror at du liker basert på produktene du kjøper og ditt kjøpemønster. KICKS tar også hensyn til det du har interessert deg for gjennom klikk og søk på KICKS digitale tjenester. Annen og ytterligere informasjon som KICKS kan komme til å benytte i denne sammenheng, kan være preferanser som du har angitt, geografiske data, innstillinger i KICKS digitale tjenester, alder, kjønn, kjøpsfrekvens, resultater fra kundeundersøkelser og markedsundersøkelser.

For at KICKS skal kunne forbedre sitt tilbud og sine tjenester til deg spesielt, og til våre medlemmer mer generelt, kan KICKS komme til å analysere kundedata på individnivå, samt forretningsanalyser ut fra data som ikke kan kobles til et spesifikt individ.

Avslutte medlemskapet
Medlemskapet gjelder inntil videre og du kan når som helst avslutte det gjennom å kontakte Kundeservice, se kontaktinformasjon nedenfor. KICKS har rett til å avslutte ditt medlemskap, eksempelvis ved mistanke om at medlemskapet misbrukes eller anvendes på ulovlig vis. Dersom du i løpet av 24 måneder ikke registrerer medlemskjøp og vært inaktiv, vil ditt medlemskap bli avsluttet automatisk. Senest 15 dager etter at ditt medlemskap opphører, vil dine personopplysninger bli slettet.

Endring av medlemsvilkår
KICKS forbeholder seg retten til å kunne endre vilkårene for KICKS Club. Endring av medlemsvilkår vil bli informert om på kicks.no én måned før vilkårsendringen trer i kraft. De til enhver tid gjeldende vilkår vil være tilgjengelig på www.kicks.no/club/medlemsvilkar.


Kontaktinformasjon til KICKS
Kontakt Kundeservice med spørsmål om KICKS Club.

Kundeservice
KICKS Kosmetikkedjan AB
Box 426
101 28 Stockholm

E-post: kundeservice@kicks.no
Telefon: 955 10 331

***
Medlemsvilkårene er sist oppdatert 05-09-2019

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331