Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Julegaver

Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
Urban DecayNaked Cyber Gift Box
760 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
MON SUNWeekday Boosters Gift Box
269 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
bareMineralsEye Essentials Gift Box
549 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
bareMineralsBrush Trio Gift Box
499 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
Van GilsBetween Sheets Gift Box
350 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
SensaiAdvent Calendar
2 550 kr
33 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Julegaver 2022 – juleesker med hudpleie, makeup og duft

Julen nærmer seg og dermed også gavekjøpene. Hos KICKS finner du julegaver i forskjellige prisklasser til hele familien. Her er gavene å skjemme bort mamma, pappa, søster, bror og besteforeldre med. For å gjøre julegavejakten enklere har vi satt sammen fine jule- og gaveesker med hårpleie, makeup, duft og hudpleie. Eskene passer både for innbitte beautyveteraner og for nybegynnere innen skjønnhet. Til makeup-fantasten finner du sminkesett som inneholder favoritter til alt fra lepper til øyemakeup. Til duftelskeren finner du parfymeesker som inneholder god duft med tilhørende bodylotion eller deodorant. Og til hudpleiesentusiasten er det produkter for en komplett hudpleierutine. Dessuten finnes det luksuriøse produkter til både kropp og hår. Uansett hva du leter etter, finnes det juleesker til både henne og ham.

Kjøp julegavene på nett

Når du kjøper julegavene dine på nettet, sparer du tid. Vi i KICKS vil vi at julegavene skal være enkle å klikke hjem. Vi tilbyr ulike leveringsalternativer slik at du kan velge det som passer best for deg. Vil du være sikker på at pakken kommer fram før julaften? Se etter våre leveringstider til jul på kicks.no.

Julegaver i alle prisklasser

Uansett om du vil skjemme bort en du er glad i med en påkostet gave, eller om du har tenkt å bruke mindre penger på julegavene i år, kan du kjøpe julegaven din hos KICKS. Vi har gaver som passer for alle lommebøker, slik at du kan kjøpe de beste gavene til hele familien. Hvis du har en beautyelskende søster, mor eller kjæreste, finner du luksuriøse julesett som inneholder alt fra lekker makeup til deilig hudpleie, herlig hårpleie og velduftende parfymer. Både huden og håret kan føles ekstra tørt om vinteren, og en fuktighetsgivende maske er derfor en perfekt julegave. Masker til hår og ansikt finner du både i budsjett- og luksusvariant. Parfyme pleier å anses som en eksklusiv gave, men den er også å finne i forskjellige prisklasser. Her har vi samlet duftklassikere som holder år etter år, men også nykomlinger i duftverden som har landet hos oss i KICKS. Vil du ha flere tips til julegaver? Her har vi samlet våre beste tips om julegaver til henne. Hvis du leter etter en julegave til bror, far eller kjæreste, har vi samlet de perfekte julegavene til ham her. Hvis du synes det er vanskelig å velge riktig duft eller hudpleie til andre, kan du ta kontakt med en av KICKS' skjønnhetseksperter i butikk eller i vår kundeservice. 

Trenger du julegavetips? Her finner du tips til:
Julegave til mamma 2022
Julegave til pappa 2022
Julegave til han 2022
Julegave til henne 2022 
Julegave til bror 2022
Julegave til søster 2022

 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331