Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Julegavetips til mamma 2022

Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Velfortjent egentid

Flere produkter

En julegave som oppmuntrer til å ta hånd om seg selv, er en gitt suksess. Pakk inn litt avslapping til mamma i form av herlige hudpleiefavoritter for kroppen, så kan hun ha sitt eget hjemmespa. Hun trenger selvfølgelig en oppmykende kroppsskrubb, en velduftende bodylotion, et avslappende boblebad og andre herlige produkter til badet eller dusjen for å få skikkelig luksus på badet. Duftlys er også en fin detalj. Det sprer en diskré og stemningsfull duft samtidig som det er en riktig stilsikker interiørdetalj. Alt for at mamma skal kunne unne seg en rolig stund.

Luksuriøs og deilig parfyme

Flere produkter

Parfyme er en klassisk gave som alltid gleder, og som passer til alle slags mødre. En tidløs duft kan hun dessuten glede seg over lenge. En flott duftklassiker gjør seg dessuten godt på baderomshylla. Er du usikker på hvilken parfyme som passer aller best for henne? Kikk i baderomsskapet hennes for å finne ut hvilke dufter hun allerede liker, og velg en med lignende duftnoter, så er sjansen større for at nettopp ditt valg blir en favoritt. Trenger du hjelp til å velge riktige duftnoter? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS - butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne med å velge riktig duft til mamma!

Makeup for mamma

Flere produkter

Det kan være vanskelig å kjøpe makeup til andre hvis man ikke har full oversikt over sminkepungen deres. Men en palett eller et sett med flere nyanser er alltid rett – der er det farger for alle! Moren din blir helt sikkert overlykkelig for en samling av perfekt kombinerte nyanser, som gjør at hun kan skape looker til alle anledninger – en perfekt gave til mamma! Et annet sikkert kort er en ny mascara, en klassisk leppestift, en lekker lipgloss, en stilig neglelakk eller et luksuriøst pudder. Trenger du hjelp til å velge riktig makeup til nettopp moren din? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne med nyanser og produktvalg

Nye stjerner til hudpleierutinen

Shop her

Det er alltid plass til litt mer hudpleie i baderomsskapet! Hudpleieprodukter er en fin julegave både til innbitte hudpleieelskere og til de som ennå ikke har oppdaget fordelene med en god hudpleierutine. Finn ut hvilke produkter moren din pleier å bruke, og sats på noe fra samme merke, så kan du være sikker på at julegaven din blir satt pris på. Nattkrem, dagkrem, øyekrem, ansiktsmasker eller andre produkter som gir vinterhuden mye fuktighet, er noe alle hudtyper setter pris på! Trenger du hjelp til å velge de riktige ingrediensene til nettopp moren din? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice veileder deg gjerne!

Skjem bort håret

Shop her

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet! Noe som trengs ekstra mye i den kalde årstiden, er deilige hårkurer, luksuriøse sjampoer og mykgjørende balsam. Kanskje har moren din et favorittprodukt som du kan fylle på baderomsskapet med!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331