Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lag en egen adventskalender til ham: 24 skjønnhetsprodukter til ham!

En adventskalender er en like klassisk som elsket tradisjon i den mørke desembermåneden. Hvorfor ikke telle ned til julaften med noen ekstra sanselige adventsgaver i år? Hos KICKS kan du lage din egen julekalender, full av velgjørende skjønnhetsprodukter for din mann, kjæreste, pappa eller en annen mann i livet ditt du er glad i. Hos oss trenger ikke en skjønnhetskalender å koste skjorten, tvert imot, hos KICKS finner du massevis av fine produkter for kropp, ansikt og hode til gunstige priser. Velkommen!

Hos KICKS kan du lage din egen skjønnhetskalender: 24 fantastiske kjøp

Nydelige adventskjøp til kroppen

Skjem bort kroppen med velgjørende ingredienser og velduftende akkorder.

Fjærlett lotion som gir huden fuktighet og gjør den smidig ved hjelp av mineraler, samtidig som noter fra sitrus og ingefær gir den frisk duft.

Deodorant som ved hjelp av kullbaserte ingredienser beskytter mot lukt, fukt, bakterier og gule flekker samt gir frisk duft i opptil 48 timer.

 

Vegansk og svenskprodusert eksfolierende fotkrem som fjerner døde hudceller, gir fuktighet i dybden og en myk og frisk følelse.

Vegansk nattbehandling som eksfolierer og mykgjør hendene mens du sover ved hjelp av AHA-syre, PHA-syre og rensende alger.

Kroppsrengjøring med prebiotika, sink og tea trea-olje som har en reduserende og motvirkende effekt på urenheter uten å tørke ut huden.

Eventyrlige adventskjøp til ansiktet

For en balansert og sunn hud er gode hudpleieprodukter alfa og omega

Skånsom ansiktsrens som fjerner smuss, gir fuktighet og styrker hudbarrieren ved hjelp av blant annet hyaluronsyre.

Pleiende og fuktighetsgivende øyekrem som gjør trøtte øyne mer våkne, og gir naturlig glød ved hjelp av blant annet sheasmør, ingefærekstrakt og gurkemeie.

Effektiv ansiktspeeling som fjerner døde hudceller, overflødig olje og smuss og gir en mykere, glattere og klarere hud med blant annet nypefrø.

Lettabsorbert ansiktsgel som passer både morgen og kveld, og som tilfører fuktighet, balanse og spenst med prebiotika, grønn te og fikenkaktus.

Fantastiske adventskjøp for håret

Ta vare på både hodebunn og hårstrå for et sunt hår i balanse.

Vegansk og beskyttende stylingvoks laget av leire som gir håret middels hold med tekstur og fleksibel kontroll.

Eksfolierende hårskrubb med peelende AHA, fuktighetsgivende hyaluronsyre og forfriskende peppermynte som både rengjør, frisker opp og gir fuktighet til hodebunnen. 

Prisbelønnet tørrsjampo med luksuriøs mousseformel som suger opp smuss og overflødig olje fra både hår og hodebunn uten å etterlate hvite spor.

Multifunksjonell hårmaske som motvirker at håret blir tørt og skadet og både har en fuktighetsgivende, beskyttende og mykgjørende effekt.

Finfine adventskjøp for barbering

Med gode produkter og velgjørende ingredienser blir barbering en mer behagelig historie.

Kvalitetsbarberhøvel med fem herdede stålblader, remse med beroligende aloe vera og et svingbart design med håndtak av naturlig bambus.

Beroligende barbergel som ved hjelp av aloe vera blant annet beskytter mot hudirritasjon og gjør barbering til en mykere opplevelse.

Konsentrert barbersåpe som både gir et luksuriøst barberskum og en forfriskende duft fra planteekstrakt av lime og granateple.

Luksuriøst skummende barbergel som både myker opp skjeggstubbene og beroliger, pleier og mykgjør huden for en mer behagelig barbering.

Beroligende og intenst fuktighetsgivende after shave som med kamille, trollhassel og vitamin E motvirker rødhet, irritasjon og kløende hud.

Eventyrlige adventskjøp til skjegg og bart

Sunt skjegg eller bart begynner med rengjøring, tilføring av fuktighet og beskyttelse.

Skånsom skjeggrengjøring som ved hjelp av essensielle oljer vasker bort smuss, flass og lukt, og gir et mykt og velduftende skjegg.

Pleiende og mykgjørende skjeggolje som lindrer en kløende følelse, mykgjør og gir fin glans med blant annet sitrongress, furunålolje og sedertre.

Vegansk skjeggbalm som gjør skjegget mykt og fyldig, samtidig som den gir holdbar styling og en velduftende følelse.

Produkt som gjør skjegg og bart mer fyldig og definert, samtidig som det dekker uregelmessigheter og grå hår uten å smitte av.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331