Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Julegavetips til han 2022

Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Luksus til badet

Flere produkter

Bruker han opp din dyre dusjkrem? Gi ham en egen, ekstra luksuriøs variant! Sørg for å velge en flaske som dessuten pynter opp i dusjen. En matchende bodylotion og deo blir helt sikkert også satt pris på! Pass på å kjøpe en luksuriøs juleeske der du får flere produkter i luksuriøs innpakning. I en juleeske får du dessuten mye for pengene! De små, reisevennlige produktene er perfekte å ha med på treningssenteret eller å spare til fremtidige romantiske helgeturer.

Ta vare på skjegget

Flere produkter

La ham barbere seg luksuriøst! Et barbersett med høvel, skål og kost gir både finere barbering og baderom, og dessuten blir det mye morsommere å barbere seg. Eller hvorfor ikke satse på et stilrent stativ til barberhøvelen som ligger og slenger på hylla? Hvis kjæresten din ikke er glattbarbert, kan du oppmuntre ham til å pleie skjegget. Skjegget er en viktig accessoir og fortjener litt ekstra omtanke. Skjeggolje pleier og tilfører fuktighet til både hud og skjeggstrå, slik at skjegget blir blankt og friskt.

Til treningsbagen

Flere julegaver

Et tilskudd til hudpleierutinen er den beste julegaven kjæresten din kan få! Fuktmettet hud er så deilig, og han vil raskt føle seg både penere og mykere. Nattkrem, dagkrem, øyekrem, peelingprodukter, serum eller andre produkter som gir vinterhuden mye fuktighet, er noe alle hudtyper setter pris på! Hvorfor ikke satse på ansiktsmasker som dere kan glede dere over sammen? Innfør en ny felles hudpleierutine i julen med en deilig ansiktsmaske hver uke.

Klassisk julegave til kjæresten

Se fler

Duft er en klassisk julegave både til henne og ham. En tidløs duft kan han glede seg over lenge. En stilig duftklassiker er dessuten en riktig fin detalj på baderomshylla. Er du usikker på hvilken som passer best for ham? Se i baderomsskapet for å finne ut hvilke dufter han allerede liker, og velg en med lignende duftnoter, så er sjansen større for at nettopp ditt valg blir en favoritt. Hvis du virkelig vil briljere, velger du dessuten en flakong som matcher interiøret. Juleesker med nøye utvalgte produkter i en eksklusiv forpakning er et sikkert kort. Da får du både parfymen og matchende produkter til en god pris. Trenger du hjelp til å velge riktige duftnoter? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice veileder deg gjerne!

Romantisk jul

Shop her

Sats på noe dere kan dele eller oppleve sammen, som også gjør hjemmet litt ekstra koselig. Et luftig badeskum, matchende ansiktsmasker, mykgjørende massasjeolje, velduftende duftlys eller et annet herlig produkt til hjemmespa er romantiske gaver som dere kan nyte sammen i vintermørket.

Hår for han

Se mer

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet, spesielt i form av fuktighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet. Kanskje har kjæresten din et favorittprodukt som du kan fylle på baderomsskapet med! I det minste trenger han sikkert iallfall ett stylingprodukt til håret.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331