Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Valentinsgave til han 2022

Feire kjærligheten på valentinsdagen 14. februar og skjem bort kjæresten, mannen, faren eller broren din med luksuriøse skjønnhetsprodukter. Utforsk vårt sortiment av velduftende parfymer, ansiktspleie, hudpleie og hårpleie for menn eller sjekk våre gavetips for å finne den perfekte gaven til din kjære. I KICKS' guide har vi samlet våre beste tips til romantiske valentinsgaver som gjør godt for både kropp og sjel.

Populære parfymer

De aller fleste setter pris på å få en parfyme av kjæresten. En nøye utvalgt duft er både en personlig og romantisk gave som passer perfekt til valentinsdagen. Dessuten vil han tenke på deg og kjærligheten deres hver gang han bruker parfymen. I gaveguiden har vi samlet de mest populære herreparfymene fra ulike varemerker som passer til alle. Suppler med en deodorant, after shave eller body lotion i samme duft, eller benytt anledningen til å kjøpe et gavesett med velduftende produkter fra samme serie.


Avslappende spa-dag hjemme

Ingenting er mer avslappende enn en velgjørende spa-dag hjemme. Overrask din kjære med velgjørende aktiviteter som får ham til å slappe av, nyte og glemme stresset. Skap den rette stemningen med rolig musikk, herlige duftlys og et varmt bad med badeskum eller badeolje. Gi ham en kroppspeeling eller en ansiktsbehandling hjemme med matchende ansiktsmasker. Skjem ham bort litt ekstra med en mykgjørende kroppsmassasje, og utforsk KICKS' sortiment av pleiende kroppsoljer, massasjeoljer og body lotions.

Gi skjegget ekstra omtanke

Til mannen med bart eller skjegg har vi funnet de perfekte gavene til valentinsdagen. Vis din kjærlighet og hvor mye du setter pris på hans veltrimmede skjegg ved å skjemme ham bort med det beste innen skjeggpleie. Hos KICKS finner du også alt innen barbering for menn, som barberhøvler, barbergel og after shave. Gjør valentinsgaven komplett med en luksuriøs ansiktskrem eller ansiktsserum som roer ned irritert hud og gir den ekstra mye næring og glød.

En kjærlighetshelg med ekstra av alt

Overrask ham med en kjærlighetsfull get-away på landet eller staycation i byen. Hos KICKS finner du herlige produkter i reisestørrelse som passer perfekt å ta med seg til en helg i kjærlighetens tegn. Ta ham med på en romantisk weekend og pakk kofferten med små gaver som du overrasker ham med hele helgen, for eksempel en velduftende dusjkrem, mykgjørende ansiktskrem eller luksuriøs hårpleie. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331