Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Valentinsgave til henne 2022

Leter du etter den perfekte kjærlighetsgaven til kjæresten eller kona? Eller vil du gjerne vise at du setter pris på moren, søsteren, datteren eller bestevenninnen din? Uansett hvem du vil skjemme bort litt ekstra, har vi i KICKS samlet våre beste tips til kjærlighetsfulle gaver til 14. februar. I guiden vår finner du romantiske gaver og velgjørende gaver som gjør det lett å finne det rette til årets mest romantiske dag, fra makeup til mykgjørende kroppspleie og luksuriøse parfymer

Kjærlighetsfulle skjønnhetsgaver til henne

Shop her

Valentinsdagen er den perfekte anledningen til å vise kjæresten hvor mye du bryr deg. KICKS har et bredt utvalg av romantiske gaver innen parfyme, skjønnhet, hårpleie og hudpleie. Til 14. februar har mange varemerker dessuten laget perfekte kjærlighetsgaver i form av eksklusive gavesett. Skjem bort kjæresten med gavesett i begrenset opplag spesielt laget til valentinsdagen.

Kjærlighet på leppene

Shop her

Luksuriøse leppestifter kan man aldri få for mange av, og det er en klassisk gave som passer til alle. Legg fullt fokus på leppene før valentinsdagen, og gi bort en leppestift i en dyp farge for en intens og dristig look. For den som ofte sminker seg mer sparsomt og heller velger en naturlig hverdagslook, passer det nok bedre med en nedtonet farge som ikke er så iøynefallende. KICKS har et av de største utvalgene av leppestifter med ulike egenskaper og farger. Trenger du hjelp til å velge, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller besøke oss i en av våre butikker.

Oppvartende opplevelser

Shop her

Si det med en opplevelse! Oppvart kjæresten med en romantisk gave som legger fullt fokus på at hun har det bra. Kom i riktig stemning med duftlys og romdufter, og start kvelden med en luksuriøs middag i kjærlighetens tegn. Tapp deretter i et skumbad og ha i noen dråper essensiell badeolje, som gir en avslappende effekt. Etter badet kan du skjemme bort kjæresten litt ekstra med en herlig kroppsmassasje. Hos oss finner du kroppsoljer og massasjeoljer som gjør huden myk og glatt, til alle hudtyper. En perfekt gave til både kropp og sjel!

Romantiske dufter

Shop her

Med en luksuriøs parfyme kan du glede kjæresten med en gave som hun kommer til å ha med seg overalt og huske lenge. En parfyme er et sikker kort og en romantisk gave som alltid blir satt pris på. Til valentinsdagen har vi også samlet velduftende gavesett fra våre populære varemerker, med deodoranter og pleiende kremer i samme toner. Ta en titt i baderomsskapet og finn ut hvilken duft som er nettopp hennes favoritt, så har du bedre oversikt over hvilke produkter hun kan tenke seg å ha.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331