Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Julegavetips til henne 2022

Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Klassikere passer for alle

Vis flere

Duft er en klassisk julegave både til henne og ham. En tidløs duft kan hun glede seg over lenge. En stilig duftklassiker er dessuten en riktig fin detalj på baderomshylla. Er du usikker på hvilken som passer best for henne? Ta en titt i baderomsskapet for å finne ut hvilke dufter hun allerede liker, og velg en med lignende duftnoter, så er sjansen større for at nettopp ditt valg blir en favoritt. Vil du virkelig briljere, velger du dessuten en flakong som matcher interiøret. Trenger du hjelp til å velge riktige duftnoter? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne

Perfekt kombinert gave til kjæresten

Vis flere

Det kan være vanskelig å kjøpe makeup til andre hvis man ikke har full oversikt over sminkepungen deres. Men en palett eller et sett med flere nyanser er alltid rett – der er det farger for alle! Hvis kjæresten din liker makeup, vil hun bli kjempeglad for en samling av perfekt kombinerte nyanser, som gjør at hun kan skape looker til både hverdag og fest – en perfekt gave til kjæresten! Et annet sikkert kort er en ny mascara, en klassisk leppestift, en lekker lipgloss, en stilig neglelakk eller et luksuriøst pudder. Trenger du hjelp til å velge riktig makeup til nettopp din kjæreste? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice hjelper deg gjerne med nyanser!

Romantisk jul sammen

Vis flere

Sats på noe dere kan dele eller oppleve sammen, som også gjør hjemmet litt ekstra koselig. Et mykt badeskum, matchende ansiktsmasker, mykgjørende massasjeolje, velduftende duftlys eller et annet herlig produkt til hjemmespa er romantiske gaver som dere kan nyte sammen i vintermørket.
Hvorfor ikke gi en hel samling av luksuriøse produkter? Juleesker med nøye utvalgte produkter i en eksklusiv pakning gjør garantert suksess under juletreet. Og du får dessuten mye for pengene! Det finnes minst én gaveeske for alle! De små, reisevennlige produktene er også perfekte å spare til fremtidige romantiske helgeturer.

Skjem bort håret

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet! Noe som alltid trengs, er tørrsjampo, deilige hårkurer, luksuriøse sjampoer og velduftende stylingsprayer. Kanskje har kjæresten din et favorittprodukt som du kan fylle på baderomsskapet med!

Les mer