Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

De siste årene har det blitt stadig vanligere å la skjegget gro. Hvis du vil ha et velstelt skjegg eller en fin bart, krever det litt omtanke og gode skjeggpleieprodukter. Tilpass lengden og fasongen på barten etter din skjeggvekst og ansiktsform. Har du problemer med skjeggstrå som stikker ut i forskjellige retninger, kan du med fordel bruke en bartevoks for å få bedre kontroll på dem.
I vårt sortiment av skjeggprodukter finner du alt til skjegg og barter, produkter som hjelper deg med å opprettholde din personlige stil. Mange som begynner å spare til skjegg, gir opp etter et par uker på grunn av irritert hud og kløende skjegg. Med de riktige skjeggpleieproduktene og regelmessig bruk av skjeggolje kan du unngå irritasjon og få en veldig pen skjeggvekst.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331