Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Skjegg & bart

20 produkter
Sorter: Mest kjøpte

De siste årene har det blitt stadig vanligere å la skjegget gro. Hvis du vil ha et velstelt skjegg eller en fin bart, krever det litt omtanke og gode skjeggpleieprodukter. Tilpass lengden og fasongen på barten etter din skjeggvekst og ansiktsform. Har du problemer med skjeggstrå som stikker ut i forskjellige retninger, kan du med fordel bruke en bartevoks for å få bedre kontroll på dem.
I vårt sortiment av skjeggprodukter finner du alt til skjegg og barter, produkter som hjelper deg med å opprettholde din personlige stil. Mange som begynner å spare til skjegg, gir opp etter et par uker på grunn av irritert hud og kløende skjegg. Med de riktige skjeggpleieproduktene og regelmessig bruk av skjeggolje kan du unngå irritasjon og få en veldig pen skjeggvekst.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331