Adventskalender skjønnhet, sminke og hudpleie - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på en mengde bestselgende merker! Alt du trenger til sommeren finner du her!

Adventskalender

5 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Adventskalender med det beste innen skjønnhet 

Skjem bort deg selv eller overrask noen du er glad i, og gi bort en adventskalender med massevis av herlige skjønnhetsprodukter. En beautykalender er en av de mest populære trendene innen skjønnhet og et must for skjønnhetsjunkien til jul. KICKS utvalgte adventskalendere fra populære varemerker er en årlig skjønnhetssuksess og inneholder små pakker med makeup, duft, hudpleie og hårpleie, slik at du kan prøve noe nytt hver dag. Oppdag en ny favoritt og la deg inspirere av de siste skjønnhetstrendene og nyhetene. Du får rett og slett en julegave hver dag fram til julaften, så la nedtellingen begynne!

Adventskalender med sminke og hudpleie 

Pynt baderomsskapet til jul med ekstra mange luksuriøse beautyprodukter innen sminke og hudpleie. Med en skjønnhetskalender fra favorittmerket  ditt får du 24 julegaver i ett! En adventskalender med sminke og hudpleie inneholder små pakker og produkter i prøvestørrelse som passer perfekt for den som vil utforske de siste nyhetene innen skjønnhet. De mindre pakningene gir skjønnhetsjunkien mulighet til å bli inspirert ved å teste noe nytt hver dag fram til og med julaften. Oppdag de siste skjønnhetsnyhetene én luke av gangen! Med en skjønnhetskalender kan du gi deg selv en daglig overraskelse og oppdage nye favoritter innen sminke og hudpleie. En beautykalender fra våre populære varemerker er den perfekte julegaven til både deg selv og en venn, gutt, datter, søster eller mor som elsker skjønnhet.

KICKS julekalender 

KICKS har dessuten en årlig julekalender med eksklusive tilbud hver dag fram til jul. For den som elsker skjønnhet, er det en perfekt anledning til å gjøre et kupp på herlige produkter innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Vi har nye beautytilbud og rabatter som slippes hver dag, så følg med på dine favoritter! Med KICKS julekalender kan du la deg inspirere av herlige produkter og luksuriøse julegaver du kan gi bort til en du bryr deg om. Trenger du hjelp til å finne riktig julegave til henne eller en herlig julegave til ham, har KICKS' skjønnhetseksperter valgt ut sine favorittprodukter. Se våre gavetips og gaveesker, eller la KICKS' kompetente hudterapeuter og makeupartister inspirere deg under Inspirasjon. Hvis du vil vite mer om våre forskjellige adventskalendere og KICKS julekalender eller vil ha tips om den perfekte julegaven, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne!

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024