Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Finn din beste setting spray

Leter du etter en perfekt setting spray for akkurat deg? Sjekk ut disse favorittene som får toppomtaler av KICKS klubbmedlemmer på kicks.no.

FJÆRLETT FIKSERING: Morphe Continuous Setting Mist

En super fin og lett sprayfunksjon som gir en fjærlett mist gjør denne
settingsprayen fra Morphe til en storfavoritt. Dessuten inneholder den pleiende vitaminer og får makeupen til å holde bedre.

“Elsker denne! Det beste er at den sprayer jevnt over hele ansiktet, og sminken holder seg bedre utover dagen.” - Julie

FOR EN NATURLIG LOOK: MAC Prep + Prime Fix + 100 ml

Fix+ fra MAC inneholder fuktighetsgivende ingredienser, vitaminer og mineraler som frisker opp både huden og makeupen. En dusj av denne bestselgeren gir sminkebasen din en naturlig finish og kan med fordel brukes både før og etter at du har lagt makeupen.

”Helt fantastisk! Holder sminken fresh og på plass, samtidig som den gir huden godt med fuktighet.” - Kaia

GLØDFAVORITT: Anastasia Dewy Set Setting Spray

Anastasias forfriskende setting spray tryller umiddelbart bort den stramme følelsen i ansiktet. I tillegg til at den er topp for tørre hudtyper, gir den også fantastisk glød samtidig som sminken din sitter på plass.

“Denne sprayen passer godt for de som har tørr hud. Den setter sminken
ganske godt, og veldig lenge. Huden føles myk. Anbefaler den på det sterkeste!” - Laila

TRYLLER BORT PORER: Smashbox Photo Finish Weightless Setting Spray

Mindre synlige porer, naturlig finish og supereffektiv fiksering får du med Weightless Setting Spray fra Smashbox. Sprayen er en del av merkets Photo Finish-serie, som er verdenskjent først og fremst for sine proffe primere.

“Likte denne super godt, sminken holdt lenge! ” - Elisa

BEROLIGENDE FUKTIGHETSBOOST: BeautyAct Hydra Prep Setting Spray 

Ved hjelp av blant annet beroligende aloe vera gir denne settingsprayen en pen og gjenfuktet hudoverflate både umiddelbart og på sikt. Det skaper også en naturlig glød og holder makeupen frisk hele dagen.

“Gir kjempefin glød og sminken sitter hele dagen! Så fornøyd med denne.” - Johanna

HUDELSKENDE INGREDIENSER:  IT Cosmetics Your Skin But Better Setting Spray

IT Cosmetics er eksperter på å kombinere makeup med hudpleie. I Your Skin But Better Setting Spray finner du hudhelter som aloe vera, hyaluronsyre og kokosvatten, som alle gjenfukter huden effektivt.

“Lukter så godt! God setting spray som får sminken til å holde, men også herlig ”fuktighetsgivende mist” for ekstra fukt under dagen.” - Anna

FIKSER FINISHEN: Urban Decay All Nighter Setting Spray

Urban Decays settingspray er en moderne makeupklassiker som elskes for sin finish og for at den får makeupen til å sitte skikkelig lenge. Den finnes også med tre ulike effekter: matt finish, glødgivende og naturlig glansdempende.

“Jeg bare må ha denne i sminkepungen. Den får sminken til å holde hele kvelden uansett værforhold.” - L

FORFRISKENDE GLØD: Glamglow Glowsetter Make Up Setting Spray

Glamglows forfriskende ansiktsspray er full av hudpleie og får makeupen til å sitte som fast som fjell. Ingredienser som glødgivende mineraler, oppkvikkende koffein og fuktighetsgivendegrønn te gir huden din en superfrisk følelsen og strålende glød.

“En av mine favoritter, når jeg vil friske opp sminken så bruker jeg denne og jeg får en utrulig fin glød. Har fått mange komplimenter med denne på! ” - Iselin Victoria

MAKSIMAL GLØD: BeautyAct Dewy Coco Setting Spray

Med Dewy Coco Setting Spray fra BeautyAct får du virkelig det riktige dewy utseendet. Inneholder både glyserin og squalane som pleier og tilfører fuktighet. I tillegg vil denne fuktighetsboostende bestselgeren være like fin også under makeupbasen din.

“ELSKER denne sprayen!! Gir verdens fineste og friskeste glød! Jeg bruker den både under sminken og ovenpå, eller påansiktet når jeg ikke har sminke på i det hele tatt. Lukter av deilig sommer og gir en SKIKKELIG dewy look.” - Gabriella

DEMPER GLANS: Benefit Porefessional Super Setter

Porefessional Super Setter gir en matt og utglattet finish med mindre synlige porer og er det riktige valget for deg som ønsker å dempe glans i timevis, uten å bli tørr. Selvfølgelig forlenger denne fikserende favoritten også holdbarheten på hele din makeuplook.

“Denne er så god! Den matter ned, uten å se tørr ut. Den holder huden matt veldig lenge også. Misten er helt super, den er så fin og lett på huden. Slipper store dråper i fjeset som ødelegger sminken. I tillegg holder den sminken på plass heeele dagen og natten! ” - Rebecka

Hva er en setting spray?

Setting Spray er det siste trinnet i sminken din som holder looken holder hele dagen (og kvelden). Setting spray fikserer sminken, gjør at basen ser friskere ut lenger og sørger for at du ikke trenger å fikse makeupen flere ganger om dagen. Setting spray skal sprayes over hele ansiktet oppå makeupen din.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort