Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Neglelakkene som får best i test 2022

En omsorgsfull manikyr eller pedikyr kan gjøre underverker for både utseende og humøret ditt. Her er neglelakkene som får best i test!

Den beste neglelakkene ifølge KICKS’ klubbmedlemmer

Vil du kjøpe en ny neglelakk med skikkelig høy kvalitet, og som både gir fin farge, glans og lang holdbarhet? Her er neglelakkene som har fått toppkarakter av KICKS’ klubbmedlemmer.

Prisbelønnet favoritt: Seche Vite Dry Fast Top Coat

Ikonisk produkt som både har vunnet mange priser (blant annet i KICKS Beauty Awards 2016) og som har en fast plass på mange baderomshyller. Dry Fast Top Coat er en hurtigtørkende overlakk som ikke bare gir neglelakken din lengre holdbarhet, den gir også en fantastisk fin glans og en like støtsikker og slitesterk beskyttelse. Psst! Denne magiske overlakken skal legges på våt neglelakk.

«Min DESIDERTE holy grail top coat. Tørker fort, gir flott glans, holder lenge.» - A-S

Kongelig favoritt: Essie Nail Polish

Neglelakk fra Essie er ikke bare prisbelønnede og ikoniske, de gir også neglene en blank og skinnende effekt. Kosten gjør påføring enkelt og gir neglene en raskt og vakker fargedekning. Visste du forresten at nyansen Essie Nail Polish i nyansen Ballet Slippers ikke bare er en av Essies mest populære farger, faktum er at akkurat denne nyansen skal være dronning Elizabeth av Englands store favorittneglelakk?

«Denne neglelakken er sååå god! Har den i flere farger, men fargen Fiji er min favoritt. Den er perfekt! Veldig lys og fin. Neglene ser veldig rene og stelte ut. Ett lag dekket godt nok på meg. Superfin! « - Rebecka

Salongresultat hjemme: Isadora Wonder Nail Polish

Vil du gi neglene dine en fin hjemmemanikyr med salongkvalitet? Denne svenske og veganvennlige neglelakken har en ekstra bred kost og en fantastisk kremaktig tekstur som raskt gir en fin fargedekning. Isadora Wonder Nail Polish, som har vært en stor favoritt i mange år, har nylig blitt oppdatert med en ny formel og gir nå en enda mer hurtigtørkende og langvarig fargeeffekt som verken slites eller blekes bort. Vil du forlenge holdbarheten til neglelakken ytterligere? Påfør et nytt lag med farge annenhver dag for ekstra langvarig effekt.

«Dette er den desidert beste neglelakken jeg har prøvd! Jeg tror de som sier den er for tjukk påfører den feil. Den er faktisk lett å påføre og tørker raskt (ha en liten pause mellom lagene). Med to lag sitter denne godt i mange dager» - Anja

Høyglanset resultat: Essie Gel Couture Nail Polish

Bestselgende neglelakk som både gir salongkvalitet og langvarig hold. Gel Couture Neglelakk har en gellignende formel og ekstra lang holdbarhet som ikke flasser eller falmer bort. Det spesialdesignede skaftet gjør det enkelt å legge en vakker manikyr og pedikyr, samtidig som formelen har en sjenerøs dekning og gir et superblankt resultat.

«Pigmentert, skinnende, stor børste og bra holdbarhet! anbefales på det sterkeste :)» - Kimberly

H3: Gir ekstra glans: DIOR Vernis Couture Colour Nail Lacquer

Neglelakk som gir et jevnt resultat med en gang og med en effekt som minner om ekstra blankt glass. Dior Vernis er beriket med blant annet organisk silisium, det styrker negleoverflaten og gir ekstra lang holdbarhet. Fargene er inspirert av merkets couture-plagg og tilbyr både klassiske nyanser og mer trendy farger. Kommer i en vakker flaske som er liten og praktisk å bære med seg overalt.

«Nydelig farge. Ser veldig sofistikert ut. Dior sine neglelakker er veldig holdbare.» - Hege

Global bestselger: OPI Nail Polish

Et av verdens mest populære neglelakkmerker og det er det god grunn til. OPI Nail Lacquer holder høy kvalitet, har en formel som er lett å påføre, gir en høyblank og vakker glans og dessuten et langvarig resultat. Uansett om du vil ha en trendy nyanse på manikyren eller er ute etter mer klassiske farger, finner du garantert noe du liker hos OPIs store nyanseutvalg med over 200 farger. Med den gripevennlige korken og den smale kosten er det også ekstra lett å få et jevnt og vakkert resultat.

«Nydelig farge, lett å påføre. Varte lenge, selv uten topcoat.» - Anne

Elsket klassiker: Mavala Mini Nail Polish

Elsket neglelakkmerke som ble lansert allerede i 1958. Mini Nail Polish tilbyr neglelakk i et mindre format, en unik ide som gjør det enkelt å bruke opp produktet når dens kvalitet er på sitt beste. Den smale kosten og den litt kremete formelen gjør at du raskt og enkelt får frem en vakker fargedekning. Resultatet er blanke negler som holder fargen lenge. Klassikere som kjøpes av KICKS’ klubbmedlemmer igjen og igjen.

«Mavala har mange lekre farger. Lakken er lett å legge og holder lenge. Jeg bruker både underlakk og overlakk for at lakken skal holde seg pen lengst mulig. Jeg er veldig fornøyd med Mavala.» - Tone

Geleffekt og glans: Depend 7 Day Hybrid Nail Polish

Neglelakk som gir vakker glans og lang holdbarhet. 7 Day Hybrid Nail Polish er lett å påføre og gir neglene en geleffekt, akkurat som om du hadde fått dem utført på salong. Og det beste av alt? Lakken herdes i vanlig lys, slik at du ikke trenger en LED- eller UV-lampe. Vegansk og svenskprodusert favoritt i praktisk emballasje.

«Holder utrolig lenge og er i nydelige farger!» - Marie

Som fransk manikyr: DIOR Nail Glow

Hvis du ønsker å gi neglene en opplysende effekt à la fransk manikyr, er dette neglelakken for deg! Nail Glow gir neglene en friskere og litt piggere naturlig nyanse, og den brede kosten gjør påføringen ekstra enkel. Resultatet er friske, sterke og vakkert blanke negler med en jeg-kom-akkurat-hjem-fra-neglesalongen-følelse.

«En nydelig neglelakk som holder lenge og som får neglene til å skinne og ser naturlig glinsende ut» - Gina

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort