Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Eyebrows on fleek: få drømmebryn

De siste årene har øyenbrynene fått større oppmerksomhet. KICKS forteller deg alt du trenger å vite for å få drømmebryn.

Øyenbrynstrendene har variert opp gjennom historien. Akkurat nå drømmer vi om brede, naturlig fyldige bryn à la modellen Cara Delevingne, mens det på 1920-tallet var det Greta Garbos smale og runde bryn som satte standarden. Uansett hvilken fasong som har vært på moten, har øyenbrynene alltid spilt en viktig rolle i makeupverdenen, siden de rammer inn øynene og setter preg på hele ansiktet. Det populære engelske uttrykket ”brows on fleek” fanger trenden – vi vil alle ha perfekte øyenbryn, men hva som er perfekt, er selvsagt helt individuelt. Uansett hvilken brynstil du velger, er det viktig å bruke den rette typen brynprodukter. Her forklarer vi forskjellen på de ulike produkttypene, slik at du enkelt kan finne det du trenger for å skape perfekte øyenbryn til nettopp deg! 

Øyenbrynsblyant: angir fasongen og fyller ut

Se flere

En øyenbrynsblyant er det vanligste og enkleste produktet å bruke når du skal ordne brynene, spesielt hvis du har litt glisne bryn. Begynn med å tegne opp formen på brynet. Pass på at konturene, som danner selve fasongen, ikke blir for harde. Fyll deretter ut de glisne partiene med små, tynne og tydelige streker som ligner hårstråene i brynet. Vil du at uttrykket skal være så naturlig som mulig, bør du velge en blyant som er en nyanse lysere eller maks en nyanse mørkere enn dine egne bryn. Er du usikker på hvilken farge som kler deg? Ta utgangspunkt i håret og den naturlige fargen du har på røttene ved hodebunnen.

Øyenbrynsskygge: gir en naturlig stil

Se flere

Øyenbrynsskygge gir et litt mykere resultat enn øyenbrynsblyanter. Mange bruker derfor først en øyenbrynsblyant til å tegne opp konturer som angir fasongen, og fyller så ut med skygge for å få et mer naturlig resultat. Skyggen fikserer blyanten og sørger for at fargen holder bedre. Hvis du allerede har en fasong og tykkelse på brynene som du er fornøyd med, er øyenbrynsskyggen også fin til å bare definere brynene en smule.

Pomade: alt-i-ett-produkt som krever øvelse

Øyenbrynspomade har en kremet konsistens og påføres med pensel. Den er populær hos mange, siden den både gir farge, definerer formen og fikserer brynene i én operasjon. Det krever imidlertid litt øvelse å få et perfekt resultat med pomade. Hemmeligheten er å ikke ha for mye pomade på penselen, slik at ikke resultatet blir for hardt. 

Øyenbrynsgelé: til fiksering og definering

Se flere

Øyenbrynsgelé er et produkt som brukes hovedsakelig til fiksering. Når du har farget og formet brynene, avslutter du med gelé, slik at brynene holder seg på plass. Hvis du har brukt blyant og/eller skygge for å få til perfekt farge, anbefales det å bruke en gjennomskinnelig variant, men det finnes også øyenbrynsgelé med farge for dem som vil legge på litt ekstra. Vil du bare fiksere brynene og holde dem så naturlige som mulig, kan produktet brukes alene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331