Kjøp lip plumper som får best i test hos KICKS! - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Nå får du 20% på ALT fra Morphe på kicks.no t.o.m 26.03!

Kjøp verdens beste lip plumper hos KICKS!

Kjøp verdens beste lip plumper hos KICKS!

For deg som ønsker vakkert blanke og ekstra fyldige lepper, er en lip plumper et velkomment tilskudd til skjønnhetsrutinen. Kjøp lip plumpers som får best i test hos KICKS!
Del

Hva er en lip plumper?

Lip plumper, eller volumgivende lipgloss på norsk, er lipgloss som gjør at leppene ser fyldigere ut midlertidig. Ved hjelp av ingredienser som kanel, mentol eller pepper, utvider blodkarene i leppene seg, det skaper en midlertidig hevelse. Hvis du har brukt lip plumper, har du kanskje lagt merke til en prikkende eller avkjølende effekt på leppene. Årsaken til dette er også de volumgivende ingrediensene, som i tillegg til å stimulere blodårene også har en lett irriterende (men helt ufarlig) effekt på leppene dine.

Jeg har sensitiv hud, kan jeg fortsatt bruke lip plumper?

Ingredienser som mentol, kanel og pepper, som skaper en midlertidig fyldig følelse i leppene, kan også gi en kriblende og lett irriterende følelse. Dette er helt normalt, men hvis du opplever at følelsen blir for intens eller at du får utslett rundt munnen, er det lurt å slutte. Hvis du har ekstra sensitiv hud, gjør en allergitest først og vent i 24 timer før du fortsetter. Hvis du likevel vil fortsette med lip plumper, kan du heller se på varianter som er beriket med for eksempel hyaluronsyre, peptider, kollagen eller koffein, kan de også tilføre volum uten å skape irritasjon i huden.

Kjøp verdens beste lip plumper hos KICKS!

Vinner av KICKS Beauty Awards

Bestselgende lipgloss som, i tillegg til glød, også gir en herlig plumpingeffekt. Full-On Plumping Lip Polish inneholder frisk mint, som gir en mildt kriblende følelse og herlig fyldigere lepper. Den fuktighetsgivende og beskyttende formelen er også beriket med vitamin A og vitamin E. En bestselgende favoritt som finnes i flere flatterende farger og som vant pris for beste lipgloss i KICKS Beauty Awards 2020, 2021 og 2022.

For flatterende og diskret farge

Lipgloss som både gir en fyldigere følelse og virker beroligende. Instant Light Lip Comfort Oil gir leppene pleie og glans med flatterende og diskret farge. Den rike og gelélignende formelen skaper en beskyttende film på leppene som ikke oppfattes som klissete eller klebrig. I stedet føles leppene fantastisk fuktighetsmettede, myke og smidige i lang tid med en ekstra fyldig følelse. Inneholder blant annet fersk mintekstrakt. 

Gir ekstra luksuriøs glans

Volumgivende lipgloss som både gir heldig fylde og en flatterende nyanse i nøytral lys rosa. L'Absolu Lip Plumper Rosy Plump er beriket med mentol som gir en frisk avkjølende effekt og gir leppene en plumpende effekt. I tillegg får munnen en ekstra luksuriøs glans. Kan brukes alene eller oppå Lancôme L'Absolu for å tilføre ekstra glans og fylde.

Herlig myke lepper

Lipgloss som gir leppene enestående volum, samtidig som den virker pleiende og glansgivende.  Addict Lip Maximizer Gloss inneholder en unik formel, som både virker volumgivende, utjevnende og fuktighetsgivende i opptil 24 timer. I tillegg gir kontinuerlig bruk myke og velpleide lepper. Inneholder blant annet hyaluronsyre og forfriskende mint. Bestselger som finnes i flere flatterende nyanser.

Mykgjør, beskytter og tilfører fuktighet

Vegansk volumgivende lipgloss som gjør munnen herlig blank og fyldig uten tilsatt skimmer eller glitter. Buxom Full-On Plumping Lip Cream både mykgjør, tilfører fuktighet og beskytter leppene dine samtidig som den gir deg flatterende farge, nydelig fylde og luksuriøs glans. Inneholder blant annet vitamin A og vitamin E. Denne favoritten, som finnes i flere nyanser, var også vinner av KICKS Beauty Awards for Beste lipgloss 2019.

For pleie, glans og fylde

Lip plumper som fungerer både som en luksuriøs glansgivende lipgloss og en pleiende leppebalsam.  Keep It Full Nourishing Lip Plumper inneholder en unik formel, spesielt utviklet for å stimulere leppenes egen kollagenproduksjon for ekstra herlig fylde. Det er også beriket med fuktighetsgivende hyaluronsyre og mykgjørende ricinolje som gir en herlig fuktighetsmettet og smidig følelse.

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort