Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Tips om de beste øyenskyggene for moden hud

Hvilken øyenskygge skal jeg velge hvis jeg har moden hud? Her gir vi våre beste tips om skyggene som passer for deg som er litt eldre. kicks.se

Hvilken øyenskygge skal jeg velge hvis jeg har moden hud – og hvordan skal jeg påføre den for best mulig resultat? Her gir vi våre beste tips om skyggene som passer for deg som er litt eldre.

Bytt til krembasert øyenskygge

Bytt til krembasert øyenskygge

Med alderen mister huden elastisitet og fuktighet, og fine linjer kommer til syne rundt øyeområdet. Ved å velge en kremskygge i stedet for en pudderskygge unngår du at øyenskyggen legger seg i fine linjer. En kremet øyenskygge er dessuten mer fuktighetsgivende, slik at den smelter inn i huden og gir et sømløst resultat.

Unngå skygger med skimmer

Skimrende øyelokk kan være lekkert, men hvis du ikke vil at de fine linjene dine skal bli mer fremtredende, er glitrende øyenskygger noe du bør velge bort. Sats heller på matte øyenskygger med sterkt pigment som fortsatt gir øynene mye med farge uten å forsterke aldringstegn rundt øynene. Matt skygge finnes i mange fine farger – sats på jordnære eller fargesprakende toner.

Makeup-hacks for å legge øyenskygge på moden hud

 

Når du har valgt ut din perfekte øyenskygge, er det på tide å påføre den. Her tipser vi om tre proffe triks som du kan bruke når du legger øyenskygge hvis du har moden hud.

Sats på fuktighetsgivende primer

Se mer

 

Ettersom hudens naturlige fuktighetsnivåer synker når vi blir eldre, er det lurt å legge en fuktighetsgivende primer på øyelokkene før du påfører øyenskyggen. Med en øyelokksprimer vil øyenskyggen sitte lenge, og siden mange primere har en blurring-effekt, vil produktet dessuten hindre at skyggen legger seg i folden på øyelokket.

Legg en kremet kajal på våtkanten

Se mer

Vil du at øyemakeupen skal gi et våkent inntrykk? Legg en lys, kremet kajal på våtkanten. Dette trikset gjør at blikket ditt blir mer åpent, og skaper dessuten en illusjon av at du har større øyne. Det kan jo passe for deg som er eldre, siden øynene har en tendens til å se mindre når vi blir eldre.

Lysne med concealer

Se mer

I stedet for å lysne øyeområdet med en highlighter, kan du bruke en concealer. Siden øynene har en tendens til å bli mindre når vi blir eldre, kan du åpne blikket og gjøre øyenskyggen enda mer effektfull ved å legge en lysnende concealer på brynbenet.  Velg en concealer med en nyanse som er litt lysere enn din egen hudtone, og klapp med fingrene eller en concealerkost langs brynbenet. Påfør enda et lag hvis du vil ha ekstra mye glød.

Tips! Hvis du har tynn hud på øyelokkene, kan det gjøre lilla og røde toner ekstra fremtredende. Jevn ut hudtonen ved å legge concealer på øyelokkene før du legger øyenskyggen. Øyenskyggefargen vil dessuten bli mer fremtredende.

Beauty Tester

Hvilken palett er du?
Moden hud: Finn riktig hudpleie for din alder

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331