Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Øyenskygge

256 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Hos KICKS finner du et utallig utvalg av øyenskygger som møter alle dine ønsker for å skape looken du elsker.

Øyenskyggen kan ofte være alfa og omega for hva slags makeuplook du vil gå for. Ved bruk av øyenskygge kan du gå fra «no makeup-makeup» til den den heftigste partymakeupen. Ved enkle teknikker kan du forstørre og framheve øyets kontour og form for å få forføreriske og vakre øyne.

Mascara brukes ofte sammen med øyenskygge for å ramme inn øynene på en fin måte og for å få et enda mer intenst blikk og skape en illusjon av fyldigere og tettere øyevipper så passer det fint å legge en eyeliner over øyenskyggen.

I den senere tiden har øyenskyggepaletten blitt et av de mest ettertraktede makeup-produktene. Det er stor etterspørsel etter ulike paletter og noen er limited edition versjoner. Med en øyenskyggepalett så har du mange valg og kan skape utallige looker. En palett med toner i nude passer til alle anledninger og er et must å ha i sminkepungen. Det finnes også paletter med mer kombinasjoner av mer vågale farger hvor man virkelig kan leke seg med ulike looker til ulike anledninger. En fresh turkis til sommeren eller en forførerisk lilla til fest. Ofte så finnes det mer naturlige farger i disse palettene slik at det er enkelt å blande.

Hos KICKS har man også mulighet til å bygge sin egen palett. Du kjøper et etui og velger de fargene du synes er finest. Fantastisk å kunne sette sammen sin unike palett med fargene du bruker mest!

En mindre palett kan du alltid ha med deg i håndvesken eller den er perfekt å ha med når du skal på reise.

Hos oss finner du øyenskygger fra merker som Anastasia Beverly Hills Pro Pallette, Buxom, Dior, Smashbox, Linda Hallberg og Urban Decay.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331