Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30-50%!

Makeup

3399 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS har et stort utvalg av sminke og makeup og er Nordens ledene skjønnhetskjede.

Enten du er ute etter en frisk hverdagsmakeup eller sminke til fest med smokey eyes, så er grunnlaget for et vellykket makeup-resultat et smart og effektivt makeup-kit. Hos KICKS finner du alt du trenger til din sminkepung! Sminke som primer, foundation, rouge, leppestift, øyenskygge, eyeliner og mascara – vi har alle makeup-produktene du trenger!

Med makeup som er tilpasset ditt ansikt og din hudtype, enten du har fet hud eller for eksempel tørr hud, kan du enkelt framheve dine ansiktstrekk og alltid se ut som den beste versjonen av deg selv! Vi har makeup for deg som ønsker en naturlig makeup look eller om du legger en kreativ sminke til for eksempel Halloween eller om du vil sminke deg litt ekstra til fest. Hos KICKS finner du alt du trenger til en perfekt base. Vi har primer, foundation, concealer, pudder og setting sprays. Om du ønsker å framheve øynene så har vi et stort utvalg av øyenskygger, øyenskygge paletter, eyeliner og mascara som gir deg de fineste vippene.

For å få en fullendt makeup er det viktig å bruke profesjonelle og tilbehør. Med riktige koster og børster blir det enklere å legge en fin makeup. Hos KICKS finner du makeupkoster for den beste basemakeupen og øyemakeupen.

KICKS har også et stort utvalg av makeup fra lendende varemerker som man kun finner hos oss. Vi har eksklusiv makeup fra Smashbox, IT Cosmetics, Anastasia Beverly Hills Pro Line, Buxom og Linda Hallberg Cosmetics.

TIPS! Vil du vite hva som er den optimale nyansen på foundationen for deg? Spør en ekspert i din KICKS-butikk om å hjelpe deg med å finne din perfekte foundation farge. I våre butikker kan du også booke ulike makeuptjenester og Beauty Services. De hjelper deg med alt fra en perfekt base, hverdagslooken, luksuriøs festmakeup eller en bryllupsmakeup enten du vil ha brudemakeup eller er gjest. Velkommen inn til vår Flagship butikk på Glasmagasinet i Oslo. Du kan også booke disse tjenestene online. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022