Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Lepper

490 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Leppeproduktet er ofte siste prikken over ien, noe som perfeksjonerer din makeup og det finnes en rekke produkter å velge mellom. Et godt fundament er viktig og gjør at leppestiften fester seg bedre og får jevnere farge på leppene. Ettersom huden på leppene trenger fuktighet og er tynnere og mer følsom enn den øvrige huden i ansiktet, kan man peele og fukte leppene regelmessig for å holde dem myke. Et tips er å anvende peeling spesielt tilpasset til leppene som skånsomt eksfolierer og fjerner døde hudceller. Avslutt deretter med en rik fuktighetsgivende leppepomade. Gjør gjerne dette på kvelden slik at det får full virkning i løpet av natten. Påfør en leppeprimer for å få få fargen til å holde lenger. Mal en tynn linje med highlighter over amorbuen, det gjør leppene optisk større takket være et lysreflekterende pigment.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331