Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Liquid lipstick

20 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Liquid Lipstick er en leppestift av en intensivt pigmentert, flytende formel som legger seg heldekkende på leppene. Majoriteten av disse leppestiftene gir en matt finish når de har tørket, noe som gir et vakkert og naturlig inntrykk. Med den myke tilhørende applikatoren kan du enkelt påføre Liquid Lipstick med presisjon for en uimotståelig look som sitter i timevis. Disse flytende leppestiftene tørker ikke ut huden, men holder leppene dine myke og vakre hele dagen.
Hos Kicks kan du kjøpe Liquid Lipstick fra flere av våre mest populære varemerker, som alle leverer makeup av ypperste kvalitet – for eksempel Anastasia, Bareminerals, Maybelline, Nyx professional, MAC og Smashbox.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331