Kjøp den beste brune mascaraen hos KICKS! - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

best i test brun mascara

Kjøp brun mascara som får best i test hos KICKS!

En brun mascara gir vippene en mer naturlig innramming og er perfekt når du vil fremheve din naturlige skjønnhet. Hos KICKS finner du et stort utvalg av brun mascara som får best i test. Velkommen til å handle brun mascara i butikk eller på nett!
9
Del

Hvorfor er brun mascara bra? 

 Hvis du aldri har prøvd brun mascara, er det på høy tid å prøve noe nytt! For selv om mascara med svarte pigmenter er mest vanlig og mest populært, fortjener brunfargede mascaraer også en plass på baderomshyllen. Brun mascara er det perfekte valget for de dagene du ønsker en mer naturlig sminke, men den bidrar også til å definere vippene, og kan til og med være et litt mer flatterende valg for øynene. Hvis du har naturlig lyse øyevipper og øyenbryn, kan en svart mascara noen ganger gi et litt for hardt inntrykk. En brun mascara gir også et mykere og mer naturlig vakkert inntrykk. Hos KICKS finner du et stort utvalg av mascaraer, både brune og andre nyanser. Velkommen til å handle brun mascara i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet! 

 Vær så god, her er brune mascaraer som er best i test!  

Lett å vaske av  

Allergitestet og forlengende mascara som holder formen i 24 timer. Lash Power Mascara er utstyrt med en unik kost som når selv de minste vippene og gjør dem ekstra lange med en herlig fylde. Den unike formelen tåler regn, tårer, svette og fuktighet, men er samtidig lett å vaske av med varmt vann. Et godt valg for sensitive øyne og kontaktlinsebrukere.  

Gir intenst volum 

Volumgivende mascara som kan påføres i flere lag uten å klisse. Hypnôse Mascara har en spesialdesignet og bøyd kost med tette børstehår, som det er lett å skape et jevnt og intenst resultat med. Den kremede og flytende formelen fordeler seg jevnt på hver enkelt vipp og kan også skreddersys til ønsket intensitet. Klumper, gris og dryss? Ikke i det hele tatt!  

Ikonisk bestselger 

Bestselgende klassiker som ble lansert allerede i 1989! 2000 Calorie Mascara er en tidløs volummascara som gir vippene vakkert volum med veldefinert separasjon. Den klassiske nylonkosten, og den myke formelen, gjør det også enkelt å skreddersy ønsket intensitet. Den hurtigtørkende formelen er også både klebefri og drysser ikke. Et godt valg for sensitive øyne og for deg som har tatt vippeextension. 

Bøyer og forlenger vippene 

Volumgivende mascara som både byr på fylde, ekstra lengde, veldefinert separasjon og vakker buet form. Diorshow Iconic Overcurl Mascara er også beriket med bomullsnektar som gir pleie til vippene og som på sikt gjør dem sterkere og blankere. Den spesialdesignede kosten gir vippene vakker form med ekstra fyldig volum og lengde. Et godt kjøp for alle typer vipper. 

Dramatisk løsvippereffekt 

Volumgivende mascara som gir vippene dramatisk volum med løsvippereffekt. Volume Effet Faux Cils Mascara har en formel som ikke bare bygger fantastisk volum, den er også beriket med provitamin B5 som både gjør vippene mørkere og fyldigere. Fiberkosten dekker enkelt hver vipp, fra rot til tupp, for en overdådig effekt à la løsvipper.  

Perfekt for sensitive øyne 

Forlengende mascara som gir lange og fantastisk separerte vipper. Mascara Silfr er beriket med høyrensede mineraler i en ekstra kremet formel, som sammen med den fleksible gummikosten raskt bygger vakker lengde og definisjon på selv de minste øyevippene. Resultatet er vakkert separerte og formede vipper som holder fargen, uten å grise eller drysse, hele dagen. En vegansk favoritt som også passer godt for sensitive øyne og kontaktlinsebrukere.  

For pleie og volum 

Volumgivende mascara som gir både fylde og volum, samtidig som den pleier vippene. Nordic Berry Volume Mascara er beriket med nordiske blåbær og krekling, som gir næring til dybden. Den unike og volumbyggende formelen kan påføres i flere lag, uten å grise, klumpe eller drysse. En uparfymert favoritt som også byr på vakker separasjon, takket være den spesialdesignede kosten.  

For ekstra dramatisk volum 

Vanntett og volumgivende mascara som gir tykkere og fyldigere vipper med ekstra dramatisk effekt. Build-Up Mascara Extra Volume Waterproof inneholder en hurtigtørkende og elastisk formel, som det er enkelt å bygge opp ønsket fylde med. Den spesielle XL-applikatoren med kileformede børstefibre gir øyeblikkelig volum og vakker separasjon med bare ett lag. En fuktsikker favoritt som ikke griser, og som er beriket med spenstgivende rødt tangekstrakt.  

9
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024