Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

10 bestselgere fra BeautyAct som gir deg et komplett sminkeutseende på kort tid

Du har vel ikke gått glipp av suksessmerket BeautyAct, skjønnhetsmerket som har alt du måtte trenge i form av hudpleie, sminke og sminkebørster? Her er ti sminkefavoritter fra BeautyAct som både har blitt populære bestselgere og som forbedrer sminken din på kort tid. I tillegg gir KICKS skjønnhetsredaktør Åsa Östergren deg sminketips som du ikke må gå glipp av!

Fuktighetsgivende og motvirker glans

I sminkeproduktene fra BeautyAct finner du, i tillegg til fine pigmenter av høy kvalitet, også hudpleiende ingredienser. Pudderet BeautyAct Hydra Sheer Loose Setting Powder Translucent er selvfølgelig ikke noe unntak, og dette er beriket med blant annet beroligende og styrkende niacinamid. Resultatet er en hud som føles herlig fuktet, samtidig som pudderet motvirker uønsket glans og tegn på aldring. I tillegg får dette høyt elskede pudderet sminken din til å vare enda lenger.

Åsa tipser: Jeg legger det løse pudderet på med en stor børste over hele ansiktet for å fiksere sminken og gi en fin finish. Under øynene, der jeg vil ha enda mer fiksering, påfører jeg mer pudder ved hjelp av en sminkesvamp. 

Gir fantastisk lengde og volum

Vegansk og fiberberiket mascara som både gir vippene fin lengde, makeløs volum og vakker separasjon. Den høypigmenterte sammensetningen til BeautyAct Daring Impact Mascara har intens farge og gir øynene dine en dramatisk effekt. I tillegg har fargen lang holdbarhet uten å smuldre eller kladde. En helt vegansk favoritt som virkelig hører hjemme i sminkevesken din.

Åsa tipser: For å gi vippene maksimalt volum, bruker jeg to lag mascara. Påfør det andre laget før det første har tørket, så unngår du klumper.

Skreddersydd korrigering

Hvis du vil lyse opp, forme eller fargekorrigere ansiktet for å definere det bedre, er dette kompakte pudderet med fire pigmenterte skygger et svært godt kjøp. BeautyAct Iconic Contour Kit Light/Medium gir en fin og byggbar dekning i tre matte nyanser, samtidig som du kan lyse opp med det innebygde banana powder-pudderet. En bestselger som er helt vegansk.

Åsa tipser: Jeg blander de mørke nyansene med highlighter når jeg vil ha ekstra glans eller skreddersy fargen.

Gir vakker glød

Ønsker du å skreddersy fargen på kinnene og gi dem litt ekstra vakker glød, er denne blushpaletten med fire rikt pigmenterte blushpudder en selvskreven ingrediens i sminkerutinen din. BeautyAct Iconic Blush Kit inneholder både glitrende og matte nyanser som vil gi deg en skreddersydd glød. Bruk dem separat eller bland dem sammen etter din egen, personlige smak!

Åsa tipser: Bruk flere nyanser på blushen for å skape mer dybde. Kombinasjonen av en varm nyanse i kinnskyggen og opp mot kinnbenet sammen med en kaldere tone midt på kinnet blir ekstra vakkert.

Vannfast klassiker

En vannfast eyeliner er en tidløs ingrediens i sminkevesken. BeautyAct Precision Stylo Liner har en fin spiss som gjør selv den mest presise påføring perfekt, ikke minst hvis du skal lage en trendy cateye eller en klassisk måkevinge. BeautyAct Precision Stylo Liner varer i tjue timer og er helt vegansk. Resultatet er en vannfast finish som føles matt.

Åsa tipser: Tegn på eyelineren med en skrå børste når du ikke vil at den skal være superskarp. Det gir en mykere linje og er også lettere å tegne.

Fuktighetsgivende favoritt som styrker huden

En primer er et must i sminkerutinen din. Ikke bare fordi den gjør at sminken holder seg bedre, den bidrar også til å sikre at den holder formen lenger. BeautyAct Radiant Skin Primer er en fuktighetsgivende og lett primer som umiddelbart gir huden din en strålende og sunn glød, samtidig som den skaper en perfekt base for sminken din. Den inneholder dessuten niacinamid, som både motvirker rødhet og gir bedre elastisitet. Huden føles myk og silkeaktig, med en nydelig glød. Passer for alle hudtyper.

Åsa tipser: Smør primeren også på skuldrene og kragebeina for å skape en fin glød som matcher ansiktet ditt.

Vakker base som føles frisk

En settingspray som både forlenger holdbarheten på makeupen og gir huden en naturlig, strålende glød. BeautyAct Dewy Coco Setting Spray sørger både for at sminken holder seg på plass, gir ansiktet en perfekt finish og føles ekstra frisk. En bestselgende perle som både er helt vegansk og gir huden din en ekstra vakker glød.

Åsa tipser: Spray settingsprayen på sminkesvampen eller foundationbørsten før du påfører foundation, for en lettere base med mye glød.

Perfekt resultat hver gang

En foundationbørste vil bidra til å gi deg det perfekte resultatet du drømmer om. BeautyAct Build-Up Foundation Brush er en vegansk foundationbørste som kan blende og tone ut både tykke kremer og flytende foundation og gir en slett, helt jevn finish. Fordi børsten er så tett, får du svært enkelt og raskt full dekning med en perfekt hudtone.

Åsa tipser: Påfør foundation med lette trykk for mer dekning, og bruk mykere børstebevegelser for lettere dekning.

Vakre bryn med lang holdbarhet

En øyebrynspenn gir deg raskt perfekte og vakkert skulpturerte øyebryn. BeautyAct Sculpt & Shade Brow Pencil Soft Brown er en vegansk, vannfast, svettesikker og kladdefri øyebrynspenn som holder formen i opptil ti timer. Den myke pennen er enkel å bruke, samtidig som den innebygde børsten gjør det enkelt å få en vakker form raskt.

Åsa tipser: Vil du ha et naturlig resultat, velger du en nyanse på øyebrynspennen som matcher dine egne øyebrynshår.

Føles fyldigere

En leppestift forbedrer sminken din på kort tid. BeautyAct Full On Satin Lipstick har en myk og silkeglatt sammensetning som er enkel og behagelig å påføre leppene. Den kremede finishen gir ikke bare en fyldigere følelse, de fuktighetsgivende ingrediensene gir også næring og langvarig hydrering. Denne veganske bestselgeren er tilgjengelig i tolv nyanser – hvilken blir din nye favoritt?

Åsa tipser: Denne høypigmenterte leppestiften er superfin å påføre med fingeren. Det gir en gjennomsiktig og lekker fargeeffekt.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331