Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

De beste øyenbrynsblyantene for naturlig fyldige bryn

Formen på øyenbrynene er veldig viktig for din look, og mange ser på brynene som ansiktets viktigste tilbehør. Enten du liker buskete, fyldige bryn eller slanke og tynne, finnes en øyenbrynsblyant for å hjelpe deg med å fikse din beste look. Her er øyenbrynsblyantene som KICKS’ klubbmedlemmer kjøper igjen og igjen.

Verdsatt øyenbrynsfavoritt

Anastasia Soare, dronningen av øyenbrynsprodukter, har skapt et av verdens mest elskede brynprodukter –  nemlig øyenbrynsblyanten Brow Wiz. Dette brynproduktet gjør glisne bryn fyldigere og får din øyenbrynslook til å sitte hele dagen. Den skrubare blyanten trenger ikke å spisses og er perfekt å ha i vesken når du er på farten.  

Naturlig resultat

Med Micro Brow Pencil fra Nyx Professional Makeup kan du style øyenbrynene til den beste formen, uansett om du liker dem smale eller fyldige. Micro Brow Pencil kommer i en rekke farger og gir et pent og naturlig resultat.  

Fyldige bryn på et øyeblikk

Myk, rund bue eller rett og skarp? Lag din perfekte brynform med denne øyenbrynsblyanten fra Smashbox. Brow Tech To Go finnes i tre farger, og gir deg fyldige og velformede bryn på et øyeblikk.  

Holder formen hele dagen

Med denne vannfaste, svettesikre og klebefrie øyenbrynsblyanten kan du være sikker på at brynene dine holder formen hele dagen. Kommer i fem nyanser, har en dobbeltsidig applikator slik at du enkelt skal kunne jevne ut fargen og skape øyenbryn som matcher hverandre. 

Ultratynn applikator

Fyldige, smale eller naturlige? Uansett hvilken look du vil ha på brynene dine kan Maybellines Ultra Slim Eyebrow Pencil hjelpe deg med å fikse formen. Den ultratynne applikatoren hjelper deg med å tegne øyenbrynshårstrå med presis presisjon som sitter hele dagen og kvelden. 

Stort utvalg av farger

Denne øyenbrynsblyanten med ekstra tynn applikator er det perfekte valget for deg som vil skape stilige og naturlige bryn som sitter på plass hele dagen og kvelden. Finnes i en rekke farger, slik at du kan finne den som passer best for akkurat deg! 

Bunnsolid form

Denne øyenbrynsblyanten fra Urban Decay har en supertynn applikator som gjør at du enkelt kan fylle ut glisne områder med tynne, hårlignende streker. Resultatet? Stilige og fyldige øyenbryn som holder hele dagen og kvelden fordi innholdet er vannfast. Øyenbrynsblyanten er 100 % vegansk og finnes i mange forskjellige nyanser. 

Naturlig look

Med denne øyenbrynsblyanten fra Lumene kan du forme, style og fikse øyenbrynene akkurat slik du vil! Pennen har en tynn applikator som gjør at du enkelt kan fylle ut brynene dine for en fyldig look. Den har også en børste i den andre enden. Øyenbrynsblyanten er 100 % vegansk, og kommer i tre farger. 

Drømmetrio

Naturlige eller maks fylde? Med dette øyenbrynssettet fra Morphe kan du forme og fikse din beste øyenbrynslook. Settet inneholder en øyenbrynsblyant, øyenbrynsgel og brynkrem. Med øyenbrynsblyanten fyller du ut glisne områder, øyenbrynsgelen hjelper deg å fiksere looken og med brynkrem definerer formen. Sammen skaper denne drømmetrioen dine beste bryn!  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331