Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Finn din perfekte primer

For å få makeupen til å sitte perfekt og holde lenger, må du først legge primer. Vi vet hvilken som passer for nettopp deg!

En primer sørger for et perfekt makeupgrunnlag. Den gjør at sminken blir jevnere påført, og at den holder seg bedre utover dagen. For at du skal bli fornøyd med resultatet, må du velge primer etter din hudtype. Hvis du har tørr hud, kan du satse på en fuktighetsgivende primer, mens personer med fet hud kan trenge en primer som matter og holder overflødig olje i sjakk. Tips! Husk øyenskyggeprimeren, som hindrer alle typer øyenskygge i å legge seg i folder eller gnis av i løpet av dagen.

For tørr hud

Kjøp her

En primer i balmform for alle med tørr hud. Bobbi Browns bestselger er som en fyldig krem som forbereder ansiktet for makeup og tryller bort tørre partier. Sheasmør tilfører fuktighet og gjør huden myk. Påføres i hele ansiktet etter din vanlige ansiktskrem.

Tryller bort porer

Kjøp flere

En klassiker i sminkepungen til mange. Denne fløyelsmyke primeren legger seg i større porer og jevner ut hudoverflaten på en fenomenal måte. Kan med fordel brukes av deg som har overproduksjon av talg og lett blir fet i T-sonen. Varm primeren mellom fingrene og klapp den inn i huden der det er behov.

Primer for øynene

Kjøp her

En øyenskyggeprimer som fremhever øyemakeupen og får den til å sitte hele dagen. En hjelper i nøden for deg med fete øyelokk! Påfør et tynt lag, og bruk deretter fingrene til å jevne den utover hele øyelokket (og under øyet hvis du vil). La tørke i noen sekunder, og påfør deretter makeup som vanlig.

Primer med ekstra glød

Kjøp her

Du som vil ha en fresh basis og bruker en mindre dekkende foundation, kan få ekstra glød med en glødgivende primer som er synlig gjennom basisen. Denne primeren passer ypperlig til moden eller tørr hud. Legg et tynt lag i hele ansiktet etter at dagkremen har trukket ordentlig inn.

Primer for fet og blank hud

Kjøp her

Hvis du har fet og blank hud, vet du at det kan være vanskelig å få sminken til å sitte på plass hele dagen. En mattende primer kan gjøre underverk for å temme blankheten. En fløyelsmyk og ofte silikonbasert primer påføres først og fremst i T-sonen før makeup og gjør at basisen ikke smelter bort allerede på formiddagen.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331