Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Stjernenes parfymeguide: Velg parfyme etter hvilket stjernetegn du er

La zodiaken veilede deg til den duften som vil fremheve din aller beste personlighet!

Steinbukk

Den praktisk anlagte og jordnære steinbukken har en sterk vilje og intelligent humor. Hvis noen vet hvordan man får ting gjort, så er det steinbukken! Den trygge personligheten løftes av varme og enkle duftnoter som vanilje, fiken, sandeltre og lavendel.

Vannmannen

Den utadvendte og oppfinnsomme vannmannen tenker raskt og har evnen til alltid å se muligheter. Det intellektuelle og klare fornuften tiltrekkes av lette og naturlige duftnoter eller noter med marine og grønne innslag.

Fisken

Fisken er følsom, myk og munter, og har lett for å føle empati. Den sterke intuisjonen, artisteriet og stjernetegnets mystiske aura forsterkes av uvanlige duftnoter, som ingefær, rabarbra og sjeldne blomster.

Væren

Den modige væren er selvsikker, og stormer gjennom livet uten å vike tilbake for noe som helst. Dette ildfulle og engasjerte stjernetegnet gjør gjerne et varig inntrykk med krydder, urter eller sitrus blant duftnotene, som svart pepper, rosmarin og bergamott.

Tyren

Tyren er viljesterk og trygg, men samtidig lidenskapelig og full av kjærlighet. Dette jordtegnet koser seg litt ekstra med dufter som forsterker følelsen av stabilitet. Gourmandnoter, som sjokolade, og myke blomsterdufter som for eksempel jasmin og appelsinblomst, kan varme tyrens hjemmekjære hjerte.

Tvillingen

Den impulsive, sjarmerende, flørtete og spennende tvillingen tiltrekkes av fart og moro. Dufter med sterke kontraster og lette, men personlige noter, som basilikum, mynte, sitrus og grapefrukt, matcher tvillingens muntre energi.

Kreps

Den intuitive og følsomme krepsen, som på innsiden er like foranderlig som månens faser, elsker romantikk og stabilitet. Den hemmelighetsfulle og myke personligheten kommer til sin rett i varme og omfavnende duftnoter, som vanilje, ambra, sandeltre og muskatt.

Løven

Løven er personen som fyller et rom med sin selvfølgelige og mektige energi. Dette ildtegnet elsker å stå i sentrum, men er samtidig både lojalt og omtenksomt. Den kraftfulle og naturlig elegante auraen løftes av luksuriøse og krydrede noter, som rose, lær, amber og rosépepper

Jomfruen

Den problemløsende og praktiske jomfruen lar alltid ærligheten komme først. Dette jordnære tegnet tiltrekkes av enkelhet og perfeksjon, og føler seg hjemme i ukompliserte, naturlige duftnoter av for eksempel sitrus, tre og urter.

Vekten

Vekten er zodiakens mest balanserte tegn, med sin diplomatiske og fredelige personlighet. Den sosiale og sjarmerende vektens harmoniske energi fremheves av rolige duftkombinasjoner med noter av for eksempel sedertre, sandeltre, fiol eller klassiske blomster.

Skorpionen

Lidenskap, intensitet og sensuell energi er ord som beskriver den magnetiske skorpionen. Det følelsesstyrte stjernetegnet har en evne til å fortrylle omgivelsene sine, og passer i forføreriske og dramatiske duftnoter, som musk, eksotiske blomster, patchouli og amber

Skytten

Den livlige skytten er zodiakens evige optimist som alltid retter blikket fremover. Den entusiastiske og hurtigtenkende individualisten føler seg hjemme i ukompliserte duftnoter av for eksempel søte og friske frukter eller lette treslag.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331