Hårparfymene håret ditt elsker - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå får du 20% ved kjøp over 600 kr på kicks.no! Angi koden KICKS20 i kassen. Tilbudet gjelder t.o.m 21/04. Gjelder ikke i butikk.

Hårparfymene håret ditt elsker

Hos KICKS finner du hårparfymer som gjør håret deilig velduftende. Sjekk ut hvilken av alle duftfavorittene til håret som passer aller best for deg!
2
Del
Av Åsa Östergren, Redaktør21.03.2024, kl. 15.29

Derfor trenger du en hårparfyme

1. Forsterk signaturduften din

Med en hårparfyme som matcher den vanlige parfymen din, forsterker du dufteffekten og helhetsinntrykket. Hvis du heller vil gi signaturduften en twist, kan du matche den med en hårparfyme med helt andre duftnoter.

2. Plei håret ditt

Mange hårparfymer har pleiende og beskyttende egenskaper. Du får for eksempel varmebeskyttelse eller pleie og vitaminer i tillegg til en velduftende hårmanke.

3.Når du vil dufte diskret

Er vanlige parfymer for sterke for deg? Hårparfymer er ikke like konsentrerte, og gir derfor en lettere duftopplevelse. Derfor passer de når du vil lukte litt mer diskret.

For hår og kropp

Mange hårparfymer kan sprayes på hele kroppen. Benytt anledningen til å pakke inn både hår og hud i duftnotene dine! Sjekk for eksempel ut Rituals The Ritual Of Sakura Hair & Body Mist med noter av kirsebærblomst og rismelk.

Beskyttende duft
For deg som varmestyler håret, er en hårparfyme med varmebeskyttelse perfekt. Sashajuan Protective Hair Perfume beskytter, gir glans, fuktighet og dufter veldig friskt.

Hårluksus

De populære parfymene fra svenske Byredo finnes også for håret ditt. Mojave Ghost Hair Perfume blander noter av blant annet ambrette, fiol, musk og tre.

Vitaminer og mineraler

Benytt anledningen til å ta vare på håret samtidig som du parfymerer det! Ida Wargs Vanilla Fudge Hair Mist inneholder aloe vera som beroliger hodebunnen samt vitaminer og mineraler som er bra for håret.

2
Del
Åsa Östergren, Redaktør

Åsa er en av KICKS' skjønnhetseksperter og ansvarlig redaktør for KICKS Magazine. Hun har mange års erfaring som skjønnhetsredaktør i ulike magasiner og har jobbet som profesjonell makeupartist og hårstylist innen foto i over 15 år. I tillegg til sin brede kunnskap om makeup, har Åsa også en omfattende hudpleierutine og full kontroll på de aller beste produktene.

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024