Best i test: Den beste fuktighetsgivende sjampoen og balsamen – KICKS - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ikke glem kjæresten til Valentines Day og mamma til morsdag! Nå får du 20% på utvalgt duft t.o.m 14.02!

Kjøp den beste fuktighetsgivende sjampoen og balsamen hos KICKS!

Ved hjelp av en fuktighetsgivende sjampo og balsam kan det tørreste og mest livløse håret bli vakkert mykt og glansfullt. Hos KICKS finner du fuktighetsgivende sjampo og balsam som får best i test. Velkommen til å handle i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet.
1
Del

Hos KICKS finner du den beste fuktighetsgivende sjampoen og balsamen

Visste du at alle hårtyper har godt av fuktighetsgivende produkter og ingredienser? Akkurat som huden, kan håret rett og slett ikke få for mye fuktighet. For lite fuktighet er derimot noen helt annet. Hvis du slurver med eller helt hopper over tilføring av fuktighet til håret, blir resultatet ofte ekstra sprøtt, livløst og tørt. Heldigvis finnes det et stort utvalg av fuktighetsgivende sjampo og balsam som får best i test hos oss i KICKS. Bare fordel i håret, skyll ut og style håret som vanlig, og nyt hårlengder som endelig føles fantastisk myke, sunne og glansfulle igjen. Velkommen til å handle fuktighetsgivende sjampo og balsam hos oss på KICKS!

Beriket med hyaluronsyre

Vegansk og fuktighetsgivende sjampo som også har en fargebevarende effekt. Hyaluronic Acid Hydrating Shampoo inneholder blant annet fuktighetsgivende hyaluronsyre og vitamin E, samt næringsrik og glansgivende epleolje. Resultatet er et mykere og mer velpleid hår med mindre krus. Et godt kjøp for deg som har tørt og krusete hår.

For fukt, glans og pleie

Fuktighetsgivende balsam som har en pleiende, krusdempende og glansgivende effekt. Hyaluronic Acid Hydrating Conditioner er helt vegansk og er blant annet beriket med fuktighetsgivende hyaluronsyre vitamin E, glansgivende epleolje og fargebevarende solsikkeekstrakt. Et godt kjøp for deg som ønsker å gi håret intens fuktighet og livlig glans.

Godt valg for tørt hår

Vegansk sjampo som gir fuktighet til håret og gjør det fantastisk mykt og glansfullt. Moisture Shampoo inneholder blant annet velgjørende og næringsrik kokosolje, og er et perfekt valg for grovt, tørt og livløst hår. I tillegg lukter denne bestselgeren utrolig godt av karamell, drops og vanilje.

Dypt fuktighetsgivende

Fuktighetsgivende balsam som med sin veganske formel har en ekstra utglattende og pleiende effekt. Moisture Conditioner er beriket med velgjørende og næringsrik kokosnøttolje, som gir nytt liv til tørt, glansløst og grovt hår. Resultatet er et mykere, glattere og mer glansfullt hår med mindre krus. I tillegg dufter den myke formelen deilig søtt av karamell, drops og vanilje.

For fuktighet og fylde

Fuktighetsgivende sjampo som både rengjør og gir fuktighet i dybden samt byr på fin fylde. The Moisture Shampoo For Thirsty Hair inneholder blant annet volumgivende ingefær, som også øker blodsirkulasjonen og dermed kan bidra til å regulere fuktinnholdet i hodebunnen. I den bestselgende formelen finner du også beskyttende grønn te samt glans- og spenstgivende limeolje.

Reparerer, pleier og gir glans

Fuktighetsgivende balsam som både gir pleie i dybden og virker reparerende. The Moisture Conditioner For Thirsty Hair inneholder blant annet epleolje som styrker håret og gjør det mykere og enklere å gre ut. Den veganske formelen inneholder også beskyttende antioksidanter fra limeolje og grønn te, samt fuktighetsgivende ingefær. Resultatet er et mykere hår med forbedret glans og spenst.

Tørker ikke ut håret

Mild og fuktighetsgivende sjampo som er perfekt for daglig bruk. The One Signature Shampoo rengjør skånsomt, gir fuktighet og gjør håret fantastisk glansfullt. Den veganske formelen inneholder blant annet mykgjørende glyserin, pleiende pantenol og et styrkende kompleks som har en reparerende effekt på flisete tupper. En vegansk favoritt som også inneholder fargebevarende egenskaper.

Glattere hår med vakker glans

Mykgjørende balsam som gir fuktighet uten å skape en hinne på håret eller virke tyngende. Den unike formelen inneholder blant annet et styrkende og patentert kompleks samt nærende avokadoolje, næringsrik ricinolje og fargebevarende solsikkeolje. Resultatet er glattere og mykere hår med vakker glans. En vegansk favoritt som kan brukes hver dag.

Styrker hår og hodebunn

Fuktighetsgivende og skånsomt rengjørende sjampo som både styrker håret og pleier hodebunnen. Shampoo For Moisture er blant annet beriket med styrkende proteiner og aminosyrer fra kollagen, pleiende blågrønne alger og fuktighets- og glansgivende brokkoliolje. I tillegg inneholder den veganske formelen også et unikt vitaminkompleks som blant annet stimulerer hodebunnen og har en beskyttende, vitaliserende og fuktighetsgivende effekt.

Conditioner For Moisture

Fuktighetsgivende balsam som også har en balanserende effekt på hodebunnen. Den veganske formelen inneholder blant annet styrkende proteiner og kollagen fra akasie, samt økologisk brokkoliolje som gir sårt tiltrengt fuktighet og vakker glans. En bestselgende balsam som også inneholder et unikt vitaminkompleks som blant annet stimulerer hodebunnen, gir energi og har en antibakteriell og beskyttende effekt. Et godt valg for alle hårtyper.

1
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort