Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Shampoo

131 produkter

Kjøp sjampoo på nett og i butikkene våre 

KICKS tilbyr sjampo for alle hårtyper, som gjør håret friskere og sterkere. Uansett om du har tørt og skadet hår, fett hår, krøllet hår eller farget hår, har vi en sjampo som passer til din hårtype og hjelper deg med å oppnå det resultatet du ønsker. Det kan være vanskelig å velge riktig sjampo. Husk at KICKS kundeservice er der for å hjelpe deg med å finne den rette. Du kan alltid besøke oss i en av butikkene våre hvis du vil ha tips og triks om hvordan du får et friskere og sterkere hår.

Sjampoo rengjør og pleier håret

Sjampo hjelper deg med å vaske håret i dybden og er ofte det første steget når du rengjør håret. Funksjonen til sjampoen er å rengjøre håret ved å åpne opp det ytterste laget av hårstrået. Når skjellaget er åpnet, kan de rensende stoffene trenge inn i dybden av håret og fjerne smuss, talg, døde hudceller og rester av stylingprodukter. Når du bruker sjampo, kan hårets naturlige fett og oljer bli skylt ut, noe som fører til tørrere hår og slitte hårtupper. Pass derfor på regelmessig å tilføre ekstra fuktighet i form av en hårkur, og avslutt alltid med balsam, som lukker skjellaget. Siden vi har ulike kvaliteter på håret vårt, er det viktig å velge en sjampo som passer best for deg og din hårtype.

Sjampoo for alle hårtyper

KICKS har et bredt utvalg av hårpleie på nett og i butikk. Ulike sjampoer har forskjellige funksjoner, så sørg for at du velger en sjampo som er spesielt tilpasset din hårtype. Vi hjelper deg å finne en sjampo som både rengjør og pleier håret ditt. Har du farget hår, skal du for eksempel velge en sjampo for farget hår som bidrar til å bevare fargen og tilføre fuktighet og næring. Har du sensitiv hodebunn som ofte klør eller svir, skal du være forsiktig med å bruke produkter med for mye parfyme. Velg i stedet en uparfymert sjampo som er spesielt utviklet for sensitiv hodebunn. Har du fett hår, skal du bruke en sjampo for fett hår, mens hvis du har slitt og skadet hår, er det bedre å bruke en sjampo som tilfører mye næring og fuktighet. Har du tørt hår, kan du også bruke en pleiende hårolje eller balsamspray. Hvis du ikke vil vaske håret hver dag, kan du supplere med en tørrsjampo som du påfører og masserer inn i hodebunnen. Tørrsjampo frisker opp håret med én gang og inneholder stivelse som suger opp overflødig fett fra hodebunnen. KICKS tilbyr også sølvsjampo for lyst hår med pigmenter som nøytraliserer varme og gule toner.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331