Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Varmebeskyttelse

19 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Bruker du stylingverktøy regelmessig, bør du også bruke et varmebeskyttende produkt i tillegg. Varmestyling er det som sliter aller mest på håret. Varmebeskyttende produkter legger seg rundt hårstrået og beskytter håret mot den skadelige varmen. Påfør varmeskyttende produkt fra toppen og ut i tuppene i fuktig hår før føning, eller i tørt hår før bruk av rette- eller krølltang. Det finnes mange ulike varmeskyttende produkter, både i sprayform og leave-in-formel. Husk at håret alltid skal være helt tørt før du bruker stylingjern. Mange varmebeskyttende produkter har også pleiende egenskaper og lukter utrolig godt, og gir en deilig og luksuriøs følelse.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331