Kjøp varmebeskyttelse til håret ditt på nettet eller i butikk hos KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

, nå får du 20% ved kjøp over 600 kr torsdag og fredag!

Varmebeskyttelse

17 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å
loppu varastosta - Se saldo i butikker
(0)
Kérastase L'Incroyable Leave-In 150 ml

510 kr

Kjøp varmebeskyttelse til håret ditt hos KICKS! 

Føning og styling av håret med varme stylingverktøy hjelper deg å skape de frisyrene du drømmer om, men sliter samtidig på hårstråene. Hvis du vil fortsette med stylingvanene dine, men samtidig beskytte håret mot at det blir tørt, livløst og slites for fort av, er en varmebeskyttelse et hot tips. Hvis du bruker varmebeskyttelse i håret før du drar frem hårføneren og krøll- eller rettetangen, kan det gjøre stor forskjell, både på hårkvaliteten og frisyren. Varmebeskyttelse bidrar både til å beskytte håret mot slitasje, og det har ofte også en fikserende effekt på frisyren din og bidrar til at den holder formen lenger. Hvis du vil ha en enda mer holdbar frisyre, kan du legge til en fikserende hårspray når du føler at du er ferdigstylet. Lyst på en fyldigere frisyre med mer volum? Sats på hårmousse eller stylingpudder. Når du vil vaske håret helt rent og gi det sårt tiltrengt fuktighet, er en mild sjampo, en mykgjørende balsam og en fuktighetsgivende hårkur et godt kjøp. Du finner selvfølgelig både varmebeskyttelse, hårspray, hårmousse, stylingpudder, sjampo, balsam og hårkur på KICKS, både på nettet og i butikk.  

Hvorfor trenger jeg varmebeskyttelse for håret? 

Mange av oss liker å føne håret tørt og style frem vakre krøller eller blanke lengder ved hjelp av et stylingverktøy. Samtidig som hårstylingen kan forandre håret og få det til å se blankere, fyldigere og mer krøllete ut, er de varme stylingverktøyene også dårlige nyheter for håret ditt, fordi de har en slitende og uttørkende effekt på hårstråene. Hår som styles ofte kan føles tørrere, mer slitt og også se mer livløs ut. Hårstrå som slites av for tidlig eller ekstra mange splittede hårtupper er, dessverre, vanlig hvis du styler håret ofte. Varmebeskyttelse sørger for at slitasjen reduseres, det gjør at håret ser friskere og mindre tørt ut lenger. Hvis du ofte bruker hårføner eller stylingtang, er varmebeskyttelse et veldig godt kjøp, fordi det gjør at stylingen har en mindre slitende effekt på håret ditt og at hårene vil føles sunnere lenger.  

Hvordan fungerer varmebeskyttelse for hår? 

Når du bruker veldig høy varme på håret, blir det lettere å style det, men de varme temperaturene har også en skadelig effekt på håret dine. Hårføner og stylingverktøy varmer opp hårstråene til rundt 100−230 grader, noen ganger litt mer, det fører til at hårets beskyttelsesbarriere svekkes og fuktighet suges ut av hårstråene. Resultatet? Håret føles svakere, tørrere og får raskere splittede tupper. Varmebeskyttelse inneholder ingredienser, for eksempel hveteprotein, som danner en beskyttende barriere på hårstråene og hindrer at de føles tørre og slitte for tidlig. Den fordeler også varmen bedre over hårstråene og bidrar til at fukten blir værende igjen i håret uten å fordampe, det gir et hår som føles og ser sunnere ut lenger.  

Hvordan bruker jeg varmebeskyttelse for håret mitt?

Varmebeskyttelse skal som regel brukes i vått hår, gjerne rett før du har tenkt å føne eller style det. Noen varmebeskyttelser fungerer også perfekt for bruk i tørt hår, så les alltid og følg instruksjonene på din varmebeskyttelse. Varmebeskyttelse i sprayform er vanlig, men den forekommer også som mousse og kremform. Husk at selv om en varmebeskyttelse gir deg litt ekstra beskyttelse mot varmeslitasje, vanligvis 25−50 prosent, er det bedre for håret om det får pause fra føning og stylingverktøy en gang iblant. Det er også lurt å regelmessig gi håret en fuktighetsgivende og/eller styrkende hårkur. 

Hos KICKS finner du et bredt sortiment av varmebeskyttelse, både på nettet og i butikk 

Hvis du vil føne og style håret regelmessig, men likevel beskytte hårstråene dine mot slitasje, bør en varmebeskyttelse ha en fast plass i hårpleierutinen din. KICKS tilbyr et bredt spekter av varmebeskyttelse for håret, i spray- og kremform.

Hos KICKS finner du et stort utvalg av shampoo som blant annet balsam, hårspray, hårmousse, stylingpudder, h
årinpakning og saltvannspray. Velkommen til oss for å finne din nye varmebeskyttende favoritt! 

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024