Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Hårolje

34 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Om hårolje 

Hårolje er en superstjerne i hårpleierutinen. Den hjelper deg med å få et blankt og friskt hår, samtidig som den gir krusete hårstrå beroligende pleie. Høres dette ut som en drøm for deg? Da er hårolje et hårprodukt for deg. Det finnes mange forskjellige typer håroljer å velge mellom. Håroljer består ofte av olje utvunnet av nøtter, frukt og planter. Mandelolje, for eksempel, er en olje mange elsker. Den er fullstappet med proteiner og antioksidanter. Arganolje er en annen populær type olje fra Marokko som inneholder flere nærende og pleiende ingredienser som er spesielt gode å bruke i håret. Det gjør håret både friskt og skinnende. En annen superingrediens i hårolje er sheasmør som bidrar til å reparere skadet hår. Men hvordan skal hårolje egentlig brukes? En hårolje kan påføres tørt eller fuktig hår, på lengdene eller i hårtuppene. Noen dråper hårolje kan også gi hårkuren ekstra effekt.  

Velg hårolje basert på hårtypen din 

Har du krøller, eller tynt hår uten fall? Uansett hvilken hårtype du har, eller hva håret ditt trenger er, finnes det en hårolje som passer deg. Til krøllete hårtyper er det best med en hårolje med skikkelig fuktighetsgivende egenskaper, og hvis du har tynt hår, er en hårolje med lett konsistens best. Kokosolje er en type olje som kan brukes av alle, uansett hårtype. Den er rik på vitaminer og mineraler som bidrar til å reparere skadet hår. Hvis du har slitt hår, kan du derfor lete etter en hårolje som inneholder kokosolje. For deg som har kjemisk behandlet hår eller ofte farger det hos frisør, finnes keratinbaserte håroljer som reparerer skadede hårstrå i dybden. Hvis du fremdeles synes det er vanskelig å velge hvilken hårolje som passer for ditt hår, kan du få hjelp fra våre håreksperter online eller i din nærmeste KICKS-butikk.  

Kjøp hårolje online på KICKS 

Hvilken blir din nye favoritt? Hos KICKS kan du kjøpe hårolje fra flere kjente merker som Moroccanoil, Oribe, Olaplex og L'Oréal. Vi tilbyr et bredt utvalg av håroljer som passer til alle forskjellige hårtyper. Her kan du se nærmere på håroljer basert på plantebaserte ingredienser, håroljer som beskytter hårstråene mot varme og håroljer som gir håret en fantastisk duft. Hvis du foretrekker duftfri hårolje, finnes det også hos oss. Kjøp den beste håroljen for deg ved å besøke oss online på kicks.no eller i en av våre butikker.  

Hos KICKS finner du et stort utvalg av shampoo som blant annet balsam, hårinpakning, saltvannspray og tørrsjampo. Velkommen inn til å handle online eller i butikk.  

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331