1 / 1
Argan Moisturizing Elixer
Størrelse:100 ml
549 kr
Med dette produktet får du gratis frakt · {}
Anti-frizz
Gir glans
Balmain Hair Argan Elixir er en ren, økologisk argan-eliksir som tilfører fukt og mykhet, gjenoppliver tørre og livløse tupper, reduserer frizz og gir glansfullt resultat; silkeprotein og arganolje stimulerer optimal fuktbevaring i hårstråene og beskytter mot skader, mens den ikoniske duften gjør hver bruk til en luksuriøs opplevelse.
Egenskaper | Gir glans, Mykgjørende, Fuktgivende, Reparerende, Anti-frizz |
Hårlengde | Medium (skulderlangt), Langt |
Sikkerhetsadvarsler
Kun for utvendig bruk. Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart med rikelig med vann. Oppbevares utilgjengelig for barn. Ved irritasjon eller allergiske reaksjoner, avslutt bruken og kontakt lege. Oppbevares kjølig og tørt, beskyttet mot direkte sollys.
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Argania Spinoza Kernel Oil, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Silk Amino Acids, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Perfume.
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 100 ml |
Enhetspris | 5.490 kr/l |
Merke | BALMAIN PARIS Hair Couture |
Kategori | Hårserum/Silkesdroppar |
Se alt | BALMAIN PARIS Hair Couture Hårserum/Silkesdroppar |
Varenummer | 809306 |
EAN | 8718503824215 |
Produsent, EU | Balmain Hair Group De Coopvaert – 5th floor, Blaak 516 3011 Rotterdam The Netherlands |
Produsentkontakt | [email protected] |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vi har gjort det enkelt for deg å finne våre profesjonelle hårprodukter ettersom alle er merket med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her