Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

Slik får du en hårmanke med WOW-effekt med hårolje

Hårolje er et must i hårpleierutinen hvis du vil beskytte håret, og samtidig gi det en skikkelig fuktighetsboost. Vi forteller deg hvordan du bruker den for å gi maksimal effekt!

Føles håret tørt og kjedelig? Da kan det være på tide å friske det opp. Og en av de beste måtene å gi håret en skikkelig glansboost på, er å bruke en mykgjørende hårolje. Hårolje finnes i mange forskjellige varianter. Noen av dem som er spesielt populære er arganolje, ricinolje og kokosnøttolje. Men hva er egentlig fordelene med å bruke en hårolje, og hvordan skal den brukes til å gjøre håret mykt og glansfullt? Vi guider deg og forteller alt du trenger å vite om hårolje!

Hva er fordelene med å bruke hårolje?

Hårolje er svært nyttig i hårpleierutinen din. Den tilfører rikelig med næring til håret, gir hårstråene fuktighet i dybden og beskytter mot slitasje. Derfor kan man si at en hårolje bidrar til å gjøre håret ditt både sterkere og friskere i det lange løp. Hvis du bruker stylingverktøy som rettetang og krølltang eller hårføner, kan du bruke en hårolje med varmebeskyttelse for å minimere skaden på håret.

Hvordan skal jeg bruke hårolje? Vi guider deg!

Måten du bruker håroljen på kan ha stor innvirkning på hvordan resultatet blir. Her guider vi deg gjennom alle stegene for bruk av hårolje som gir de beste forutsetningene for en skinnende blank hårmanke!

Forbered håret ditt

Hårolje kan påføres både i tørt og vått hår – det avhenger ganske enkelt av resultatet du ønsker. Hvis håret ditt er fuktig eller vått før du påfører hårolje, blir det lettere for deg å gre gjennom håret. Hvis oljen inneholder varmebeskyttelse, er den også perfekt å bruke som beskyttelse før du går i gang med å style det. I tørt hår vil oljen gi en mer blank effekt, og det vil gi håret bedre beskyttelse mot for eksempel luftforurensning og

Hendene er det beste verktøyet

Hva er den beste måten å påføre håroljen på? Jo, med hendene! Drypp 2-3 dråper hårolje i håndflatene, varm opp oljen ved å gni hendene mot hverandre, og påfør deretter i håret.

Påfør hårolje på hodebunnen

Bruk av hårolje på hodebunnen kan virke som en dårlig idé, da olje har en fettete konsistens. Man lurer kanskje på om håroljen også vil gjøre hodebunnen fet. Med slik trenger det faktisk ikke å være! Ved å bruke hårolje på hodebunnen, kan du berolige en irritert hodebunn. Du gir også huden i hodebunnen fuktighet og sørger for at den får den næringen den trenger.

Gi ekstra kjærlighet til lengdene

Lengdene blir fortere tørre og sammenflettet enn håret som vokser nærmest røttene. Dette er fordi håret ved røttene dine er nyere og derfor sunnere. Ved å bruke en hårolje i lengdene, frisker du opp håret og gir det fuktighet, det gir håret en frisk look.

Jeg har blondt hår – hvilken hårolje skal jeg bruke?

For deg med blonde hårstrå kan hårolje være vanskelig. Hvorfor? Fordi mange oljer har en mørk tone, og det kan føre til at hårstråene også får en mørkere nyanse ved gjentatt bruk. Hvis du har blondt hår og tynne hårstrå, skal du derfor velge en gjennomsiktig og lett olje som ikke tynger ned og farger av på håret.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331