Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Balsam

96 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Balsam for alle hårtyper

Det finnes balsam som passer til alle hårtyper og ønsker, men det er ikke alltid så lett å finne det rette produktet. Hvilken balsam du velger, avhenger ofte av om du har tørt hår, fett hår, farget hår, tykt hår eller tynt hår. Det er også viktig å ta hensyn til dine ønsker og hvilken frisyre du vil oppnå. Det finnes for eksempel balsam som er spesielt utviklet for å gi håret ekstra mye volum, eller som legger til rette for et hår med store og flotte krøller. Er du ute etter mer volum, skal du velge en lettere balsam for fine og tynne hårstrå, som ikke tynger ned håret. KICKS har også et bredt utvalg av stylingprodukter, hårbørster og kammer som gjør det lettere for deg å oppnå den frisyren du ønsker. Grovere og tørrere hår som er skadet, bør behandles med en ekstra fuktighetsgivende og pleiende balsam som har en mykgjørende effekt. KICKS' sortiment omfatter også hypoallergenisk balsam for deg med sensitiv hodebunn. Balsam for sensitivt hår beroliger og fukter hodebunnen og gjør håret friskt og blankt uten å irritere. For å gi håret ekstra glans og skinn kan du bruke finishing, for eksempel serum og silkedråper, glansspray eller hårspray, som gjør at håret lukter godt hele dagen og kvelden. Hos oss finner du også balsam for farget hår og sølvbalsam for lyst hår med lilla pigmenter som gjør at varme og gule toner nøytraliseres.

Hvordan fungerer balsam for håret?

Hår som behandles med balsam, blir mykere og friskere. Når du bruker sjampo, åpnes hårstrået slik at det kan rengjøres i dybden. Etter at du har brukt sjampo, er det derfor viktig å bruke en balsam slik at skjellaget lukkes. Ellers er det lett gjort å tørke ut og skade håret. Fordi hårets naturlige oljer og fett har en tendens til å skylles bort når du vasker håret, er det viktig at du tilfører mye fuktighet og næringsrike stoffer som gjør håret friskt og sterkt. En god balsam tilfører fuktighet og næring, gjør håret lettere å gre og får det til å se mer skinnende og glansfullt ut. Den kan også beskytte håret mot solens UV- stråling, varme fra stylingverktøy og frie radikaler. Du kan også bruke en kur for å gi håret ekstra mye fuktighet før du påfører balsam. Dette er spesielt viktig for deg som ofte farger håret eller bruker varmende stylingverktøy.

  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Betalingsmåter