Tørrsjampo - Hår - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

Tørrsjampo

48 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Tiktok-trending

Oppdag alle virale produkter

KICKS Exclusives

Her er produktene du kun finner hos oss!

Whats new?

Her finner du alle våre nyeste produkter

Summer Essentials

Alle favorittene vi ønsker oss i sommer

Hva er tørrsjampo?

Våknet med trist og flatt hår? Føles håret plutselig fett og langt fra nyvasket? Har du behov for å tilføre litt nytt og friskt volum raskt? En tørrsjampo klarer det meste. Denne multikunstneren – og reddende engelen – kan både tilføre ny fylde, friske opp fete og skitne hårrøtter og gi en generelt friskere følelse. Det er mange forskjeller mellom tørrsjampo og tradisjonelle sjampoer. En tørrsjampo påføres i tørt, allerede stylet hår, mens en vanlig sjampo først må skummes inn i vått hår og deretter skylles ut. En tørrsjampo kan heller ikke vaske håret rent som en tradisjonell sjampo. Vi tar det fra starten! 

 
Hvordan fungerer tørrsjampo?

Hvis du har det for travelt for vanlig hårvask eller trenger en rask oppfrisking etter trening, er en tørrsjampo et like selvsagt som smart valg. En tørrsjampo inneholder ingredienser som kan absorbere fett og smuss som har samlet seg i håret og som gjør at håret føles og ser fett, skittent eller flatt ut. Tørrsjampo kommer vanligvis i sprayform, selv om den også finnes i andre konsistenser som mousse eller pulver. Når du bruker tørrsjampo, suger den opp overflødig olje og smuss fra hodebunnen, vanligvis ved hjelp av alkohol eller stivelse fra ris eller mais, det gjør at håret umiddelbart føles og ser renere ut. Alkoholen eller stivelsen fluffer også midlertidig opp hårrøttene og gir dem en tørrere følelse, det fører til at håret får ny fylde og volum. 

Slik bruker du tørrsjampo på beste måte 

Det er vanskelig å mislykkes med tørrsjampo, fordi den er så enkelt å bruke. Men når det er sagt, finnes det smarte tips som får tørrsjampoen din til å fungere enda bedre.

Påfør på riktig måte

En tørrsjampo skal bare påføres i hårrøttene og ikke i hårlengdene. Les og følg alltid instruksjonene på baksiden av flasken. Hvis du har kjøpt tørrsjampo i sprayform, er det ofte en god ide å riste flasken ordentlig først. Hold deretter munnstykket ca. 10−20 centimeter fra hodebunnen og spray. Ingen grunn til bekymring hvis hodebunnen plutselig blir hvit, effekten legger seg raskt ellers kan du gni bort den hvite, pudderaktige effekten med fingertuppene. Fortsett å spraye og gni til alt håret føles friskere og/eller har fått mer volum.

Tenk litt på hårfargen din 

Selv om de fleste tørrsjampoer hevder at de ikke skal avgi en hvit pudderaktig effekt i hodebunnen, er det langt fra alle som forblir helt usynlige ved påføring. Den uvelkomne, hvite fargen kan vanligvis gnis bort, men hvis du har mørkt eller rødt hår, kan det være en god ide å investere i en tørrsjampo som er spesielt utviklet for mørke eller røde hårstrå. De er nemlig beriket med passende fargepigmenter, det gjør at de enklere smelter inn i håret ditt uten å gi en hvit nyanse.  

Ikke glem å vaske håret “skikkelig” i blant 

Selv om tørrsjampo er en rask og god løsning når du ikke vil eller kan vaske håret, er det viktig at du vasker håret regelmessig med en vanlig sjampo. En tørrsjampo kan, i motsetning til vanlig sjampo, faktisk ikke vaske hodebunnen ren (selv om det kanskje føles slik). I stedet fortsetter smuss, overflødig olje og stylingrester å samle seg i hodebunnen, det kan føre til kløende og/eller ekstra sensitiv hodebunn. En vanlig hårsjampo kan, i tillegg til smuss og overflødig olje, også vaske bort stylingrester, bakterier og sopp i hodebunnen, det kan ikke en tørrsjampo. En vanlig hårsjampo kan også gi håret fuktighet, det kan ikke en tørrsjampo. Hvis du erstatter den skikkelige hårvasken med tørrsjampo litt for ofte, kan hårstråene derfor føles ekstra tørre og slitte. Passelig mye er altså best! 

Hos KICKS finner du et stort utvalg av shampoo som blant annet balsam, saltvannsprayvarmebeskyttelse og hårolje. Velkommen inn til å handle online eller i butikk.  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024