Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Den beste varmebeskyttelsen for ditt hår

Krøller, fall eller helt rett langt hår? Stylingverktøy hjelper deg å skape drømmefrisyren, men sliter også på håret. Varmebeskyttelse bidrar til å beskytte håret og gjør slitasjen betydelig mindre. Her er de beste varmebeskyttelsene hvis KICKS’ klubbmedlemmer får bestemme.
Del

Varmebeskyttelse har en fast plass i hårpleierutinen din, ikke minst hvis du ofte bruker hårføner, krølltang eller rettetang. Varmebeskyttelse inneholder nemlig ingredienser som beskytter håret mot ekstrem varme og motvirker at det slites for tidlig. I tillegg gir varmebeskyttelse ofte en pleiende, fuktighetsgivende og styrkende effekt. Og det beste av alt? Varmebeskyttelse gir også hold til din nystylede frisyre og gjør at krøller eller blanke hårlengder holder seg fine lenger. Hvis du vil ha et gjenfuktet og vakkert hår som også føles og ser friskt ut lenger, er en varmebeskyttelse et veldig godt kjøp.

De beste varmebeskyttelsene ifølge KICKS’ klubbmedlemmer

Når du bruker varmebeskyttelse før du styler håret, får det ikke bare hårstråene til å føles og se fine ut lenger, det gir også ofte litt ekstra velkomment volum og glans. Her er varmebeskyttelsene som har fått høyest karakter av KICKS’ klubbmedlemmer. Psst! Vil du også skrive omtaler og gi karakter til skjønnhetsprodukter? Tips om favorittene dine på kicks.no, og hjelp andre å gjøre gode skjønnhetskjøp!

Fjærlett beskyttelse og glans

Konsentrert og fjærlett hårolje som både reparerer håret og temmer krusete hår. No.7 Bonding Oil styrker hårstråene, forbedrer hårkvaliteten, gjør håret fantastisk mykt og glansfullt og gir en varmebeskyttelse opptil 230 grader. Påfør i fuktig eller tørt hår, og style deretter etter ønske. Oljen tynger ikke ned håret i det hele tatt og passer perfekt for både hårføner, krølltang og rettetang. I tillegg inneholder den Olaplex’ unike bonding-teknologi som gjenskaper ødelagte svovelbindinger i håret og gjør det både vakrere og sunnere.

«Bruker den i kombinasjon med nr.6 etter hårvask. Håret blir silkemykt!” - Victoria

Gir ekstra høy varmebeskyttelse

Svenskprodusert og vegansk varmebeskyttende spray som både pleier og beskytter håret. Heat Styling Protection beskytter i opptil 220 grader og fungerer perfekt til både rettetang, krølltang og hårføner. Den lette formelen inneholder blant annet aminosyrer, vitamin B5 og UV-beskyttelse, og gir lavt hold som passer til alle hårtyper.

«God beskyttelse for håret og lukter himmelsk» - Gina

Gir fuktighet og beskytter

Fuktighetsgivende leave-in-serum for håret som gir en naturlig tekstur og lett volum uten å ha en tyngende følelse. Vitamin F Hydrating Primer inneholder, som navnet antyder, pleiende vitamin F og fuktighetsgivende hyaluronsyre. Varmebeskyttelsen kommer fra solsikkeekstrakt. En svenskprodusert favoritt som passer for alle hårtyper.

«Synes denne leave-in kremen fra Continu er veldig bra! Elsker at man kan bruke den i både vått og tørt hår og at den beskytter mot varme. Føles eksklusiv og lukter veldig godt. Tommel opp! « - Ida

Gjør håret ekstra mykt

Bestselgende varmebeskyttelse i sprayform, som inneholder et unikt varmebeskyttelsessystem med beskyttende og pleiende ingredienser. Heat Protect Spray motvirker at hårsekkene løfter seg og har en forbedrende effekt på hårstråenes glatthet. Den lette og usynlige formelen passer for alle hårtyper og gjør at håret beskyttes under stylingprosessen samtidig som det også blir mykere og jevnere.

«Lukter sykt godt! Har ikke brukt det så lenge kan ikke si noe på hvor mye det beskytter, men håret føles veldig digg ut etter bruk. Ikke klissete i det hele tatt - som jeg har lest at flere varmebeskyttende er.» - TS

Multismart produkt for vakkert hår

Smart multifunksjonell spray som gir pleie, næring, volum, hold, glans og varmebeskyttelse. The All-in-one-Mist fungerer både som et pleie- og stylingprodukt, og kan påføres både i fuktig og tørt hår. I fuktig hår gir sprayen en varmebeskyttende effekt mens det tørre håret får en velkommen fuktighetsboost og mindre krus. Inneholder blant annet mykgjørende svart quinoa og pleiende olivenolje. Den friske duften er en flott bonus.

«Utrolig bra spray som gjør håret mykt og beskytter mot varme. Must have!» - Caroline

Prisbelønnet multikunstner

Pleiende leave-in-krem som skal påføres i fuktig hår og som temmer krusete hår, gir naturlig glans og styrker hårstråene. Blant annet! Denne multikunstneren, som for øvrig var en av vinnerne av KICKS Beauty Awards 2016, klarer det meste. Eller hva sier du til varmebeskyttelse, fargebevaring, glansgivende og pleie? BB Cream Leave-In Treatment inneholder blant annet økologisk olje fra jojoba, raps og kokos. Den er også beriket med et unikt vitaminkompleks som stimulerer hodebunnen og gir energi, samtidig som den virker fuktighetsgivende og beskyttende.

«Et must for tørt og slitt hår! Alltid hatt ekstremt tørt og flokete hår, men denne gjør underverker! Den samler sammen de slitte tuppene, gir godt med næring og naturlig glans til håret. Fantastisk produkt med høy kvalitet!» - Line

Styrker, pleier og gir glans

Pleiende leave-in-behandling som både temmer krusete hår og gir glans. Leave In Treatment beskytter håret under varmestyling og bidrar til å motvirke splittede tupper og byr på en styrkende effekt. Denne veganske favoritten inneholder mange pleiende og helbredende ingredienser, blant annet rahuaolje, quinoa, grønn te og ekstrakt fra bringebærblad. Håret og hodebunnen får en sunnere følelse, samtidig som farget hår beskyttes mot bleking. Den sensuelle duften av paolo santo byr også på en avslappende aromaterapeutisk opplevelse.

«Veldig god, håret kjennes myk og god, kun brukt 2 ganger så har ikke veldig god erfaring, men så langt så er jeg veldig fornøyd. Også liker jeg godt at det er 100% naturlig og vegansk. Og super drøy, trenger ikke mye» - Helene

Gir fyldig og silkeaktig hår

Ikonisk produkt fra et like ikonisk merke, som har vært svært populært blant både hårstylister og kjendiser i flere tiår. Elnett Heat protection beskytter håret ved varmestyling og er spesielt utviklet for styling med hårføner eller varmebørste. I tillegg gjør sprayen håret fyldigere og lettere å føne tørt, samtidig som det beskytter mot flygende hårstrå og krusete hår. Resultatet er et glansfullt og silkemykt hår med nytt volum. Spray på fuktig hår før du føner det for beste effekt.

«Lukter godt og håre føles luftig å amazing ut når du er ferdig. Absolutt en favoritt!» - Pernille

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022