Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Hårføner

14 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Klassisk hårtørker eller hårføner med diffuser eller smalt munnstykke

De aller fleste av oss bruker regelmessig en hårføner til å tørke håret, men det er ikke alltid lett å vite hvilken variant man skal velge. En god hårføner kan nemlig gjøre mye mer enn bare å tørke håret. Du kan også bruke den til å skape volum eller en salonglignende manke med fine bølger og krøller. Er du ute etter en hårføner med smalt munnstykke for å style håret, eller vil du heller ha en føner med diffuser for å forme krøllene på en skånsom måte? Kanskje du er på jakt etter en praktisk reiseføner som du enkelt kan pakke i bagen når du skal på treningssenteret eller på helgetur? Hos KICKS finner du hårfønere i en rekke ulike varianter med volummunnstykker og annet stylingtilbehør. En hårføner med diffuser gir deg det samme resultatet som i en profesjonell hårsalong og er det ultimate stylingverktøyet for deg som vil skape mer volum og få bølget hår som faller naturlig. Det runde munnstykket har jevnt fordelte pigger som fordeler luftstrømmen og varmen over håret uten at det blir krusete. Det er også et nyttig verktøy for deg som allerede har naturlige krøller og ikke vil føne dem ut. Vil du ha ekstra mye volum, kan du bøye hodet fremover og blåse med diffuseren nedenfra. En hårføner med smalt munnstykke konsentrerer i stedet luften for å tørke og style håret raskt og effektivt.

Få vakkert hår med fønet hår

Hvis du føner håret ofte, er det fare for at du sliter på håret og tørker det ut. For å bevare håret sterkt og unngå at det blir slitt, anbefaler vi at du bruker varmebeskyttende produkter før du føner det. Se KICKS' sortiment av varmebeskyttende hårkremer og sprayer som du påfører i nyvasket og håndkletørket eller tørt hår for å gjenoppbygge hårstråene og beskytte håret mot varme og slitasje. Etter at du har tørket håret med føner, kan du avslutte med å fordele et par dråper hårserum og silkedråper i håret, eller spraye det med glansspray for å gjøre håret ekstra mykt. Har du stylet håret ved hjelp av hårtørker og vil ha en frisyre med volum og hold som holder hele dagen, kan du bruke en hårmousse før føning og avslutte med å påføre en styrkende hårspray.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331