Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30% på salgs-prisen!

Hårføner og børste i ett

Varmluftbørsten er det ultimate stylingverktøyet for deg som vil skape perfekte krøller og volum. Varmebørsten kombinerer hårføner og børste i ett slik at du kan skape den frisyren du vil ha, på en mer skånsom måte. Med en fønbørste kan du gre ut håret etter vask, samtidig som du tørker og styler det. Hos KICKS finner du et stort utvalg av fønbørster fra populære varemerker for deg som er ute etter store krøller, mindre krøller, bølget eller rett og blankt hår. Uansett hårkvalitet eller ønsket frisyre har KICKS en varmebørste som hjelper deg med å forme håret raskt og enkelt. Under KICKS Inspirasjon finner du tips og triks om hvordan du best styler og pleier håret.

Style håret med varmluftbørste

For å bevare hårets fuktighet og sunnhet anbefaler vi at du bruker varmebeskyttelse før du bruker varmebørste, hårføner eller andre stylingverktøy. Vask håret med sjampo og balsam, og bruk gjerne en hårkur regelmessig for å tilføre ekstra mye fuktighet og næring. Når du har vasket håret, påfører du varmebeskyttelse og eventuelle stylingprodukter, for eksempel hårmousse eller stylingkrem. Bruk deretter varmluftbørsten til å gre ut håret samtidig som du former det til den frisyren du vil ha. Tem det siste bruset ved hjelp av hårserum og silkedråper, eller hold frisyren på plass ved hjelp av en hårspray. Med stylingpudder eller tørrsjampo kan du gi håret ekstra volum. For å få store krøller og en stor manke bruker du en stor og rund stylingbørste. Vil du i stedet forme håret til mindre krøller, bruker du en smalere børste. Vil du få til større krøller og manke, kan du håndtere større seksjoner av håret samtidig, mens du styler små seksjoner om gangen hvis du vil ha mindre krøller. Husk at det finnes varmluftbørster som ikke bare hjelper deg å skape mer volum og bølger, men som også hjelper deg med å få glatt og mykt hår. Med en flat varmebørste og straightbrush kombinerer du hårbørste og rettetang for å tørke håret raskt og enkelt samtidig som du temmer det og gjør det glatt. Usikker på hvilken varmebørste som passer best for deg? Kontakt KICKS kundeservice eller kom inn i en av butikkene våre. Vi har et bredt utvalg av både stylingverktøy og hårpleie for alle hårtyper. Vi kan også hjelpe deg med å finne en hårføner, rettetang og krølltang eller klassiske hårbørster og kammer som passer deg og dine behov.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331