Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Med en krølltang kan du på noen minutter lage vakre, luksuriøse krøller og løfte frisyren din til et helt nytt nivå. Det finnes forskjellige typer krølltenger som gir forskjellig resultat, for eksempel når det gjelder hvor store krøllene blir. Velg en tang som passer til håret ditt og dine spesifikke behov. Krølltengene våre har flere innstillingsmuligheter der du blant annet kan stille inn hvilken temperatur du vil ha. Det finnes også egne krølltenger med ekstra lang ledning hvis du trenger litt plass når du krøller ditt eget eller andres hår.
Hos Kicks finner du de stylingverktøyene du trenger for å lage en fin frisyre som passer til nettopp deg og ditt hår – fra populære kvalitetsmerker som for eksempel Björn Axén. Ikke nøl med å ta kontakt med oss eller besøke din nærmeste Kicks-butikk hvis du trenger tips og råd i valget av krølltang.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331