Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30% på salgs-prisen!

Rettetang

Utsolgt online - Finn i butikk
(1)
ghdThe Original IV Styler
1 849 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(2)
ghdMax Styler Straightener Black
2 219 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(1)
ghdGold® Styler
2 119 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
ghdUnplugged Styler White
2 999 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
ghdMini Styler
2 099 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
ghdGold Styler - Limited Edition
2 319 kr
18 produkter
Sorter: Mest kjøpte

VARMEVERKTØY FOR GLATT OG GLANSFULLT HÅR

Rettetangen er et allsidig stylingverktøy for håret som hjelper deg med å skape en vakker frisyre både til fest og til hverdags. En rettetang er et populært varmeverktøy som ofte brukes for å oppnå et glansfullt resultat, men hvordan vet du at du velger riktig rettetang for akkurat din hårtype? Hvis du bruker rettetang daglig, er det ekstra viktig å velge et verktøy som er laget av et skånsomt materiale, for eksempel keramiske overflater som fordeler varmen jevnt over platene. Ta utgangspunkt i din hårtype når du velger rettetang. Temperaturen har mye å si for resultatet! Hvis du har tykt hår eller mye krøller, må du som regel bruke en rettetang med høyere temperatur for å få et smidigere og glattere hår. Har du tynt eller slitt hår, kan du ofte oppnå samme resultat uten å bruke like mye varme. Har du kort hår, kan det være nok å bruke en reiserettetang. Husk å tilføre håret mye fuktighet og pleiende stoffer. KICKS har et bredt sortiment av hårpleie – fra pleiende sjampo, balsam og hårkurer til effektive varmebeskyttende produkter, pleiende hårspray og hårmousse. Avslutt med å påføre serum og silkedråper, glansspray eller hair mist for et skinnende resultat.

LOOKER TIL HVERDAG OG FEST

En rettetang kan gjøre mye mer enn bare å glatte håret, alt handler om hvordan du bruker den! Utforsk rettetangens uendelige muligheter og eksperimenter med frisyren din. Mange stylingverktøy i KICKS' sortiment kombinerer rettetang med krølltang og kan brukes på flere forskjellige måter avhengig av ønsket resultat. Hvis du vil ha en mer luksuriøs hverdagslook eller få fine krøller til kvelden, er rettetangen et praktisk stylingverktøy som gir deg et førsteklasses resultat. Begynn med å påføre varmebeskytter i håret, separer det deretter med en hårbørste eller kam og begynn å krølle en hårlokk av gangen. Bøy håret opp og ut, og dra rettetangen sakte ovenfra og ned for å forme det. Avslutt med hårspray eller hårmousse for å holde frisyren på plass og gi håret ekstra næring og glans med finishingprodukter.

REISERETTETANG TIL Å HA I VESKEN 

Noen ganger trenger frisyren en rask touch-up! Å ha med seg et allsidig stylingverktøy i vesken er en hemmelighet mange har for å bevare et profesjonelt resultat hele dagen. Utforsk KICKS' sortiment av praktiske stylingverktøy som er lette og enkle å ha i håndvesken, på jobben, i trenings- eller weekendbagen. En reiserettetang er ikke bare bra for de som ofte er på farten, men passer også perfekt for deg som har kortere hår.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331