Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Parfyme

1580 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Finn rett parfyme

Hvilken parfyme som passer best, er veldig individuelt, og hvordan en parfyme dufter, kan variere fra person til person. Hvilken parfyme man foretrekker er derfor som regel et spørsmål om smak. Det finnes noen grunnleggende kunnskaper som kan være nyttige hvis du vil finne frem i duftverdenen og lære mer om hvordan parfymer fungerer. Når man snakker om en duft, pleier man å dele den inn i ulike lag, såkalte noter. Vanligvis har en parfyme en bunnnote, en mellomnote og en toppnote. Toppnoten, som også kalles hovednoten, utsondres umiddelbart og avgjør hvilket førsteinntrykk duften gir deg. Etter et par minutter og i opptil et par timer utsondres så mellomnotene, som gir parfymen en rundere og fyldigere duft. Bunnotene inneholder tyngre molekyler og er dermed det siste som fremtrer i en duft. Sammen forsterker de ulike notene hverandre og bidrar til en rik og velbalansert duft. Når du påfører parfyme, kan du begynne med å spraye den på håndleddene og deretter påføre en liten mengde på halsen og i nakken. Det gjør at du får en behagelig duft som holder seg hele dagen. Mange varemerker har også andre produkter i samme duftserie som du kan bruke i tillegg, for eksempel deodoranter og body lotions.

Eau de parfum vs. Eau de toilette

EdP eller EdT, hva er forskjellen? Forskjellen mellom en eau de parfum og en eau de toilette handler om hvor høye konsentrasjoner av duft produktet inneholder. Det finnes flere ulike kategorier parfyme, som alle er inndelt etter duftmengde. Kategorien med høyest konsentrasjon kalles for parfyme, deretter kommer eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne og eau fraiche. En parfyme med lavere konsentrasjon er som regel lettere i duften og kan også brukes som duftspray i hjemmet. En parfyme med høyere konsentrasjon har en dypere duft som varer lenger, og det holder derfor ofte å bruke én eller to sprut fra flasken. Mange velger å kjøpe én flaske med høyere konsentrasjon og én flaske som er mer fortynnet, avhengig av hvilken tid på døgnet eller til hvilken anledning du skal bruke den. I KICKS' butikker kan du prøve forskjellige dufter og få personlig rådgivning fra våre skjønnhetseksperter. Kom innom, så hjelper vi deg med å finne frem.  Her finner du alle butikkene våre samt åpningstider.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022