Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Tell ned til jul med en av årets herlige adventskalendere!

Parfyme

1858 produkter
Sorter: Mest kjøpte

I møter mellom mennesker spiller den personlige duften en større rolle enn vi tror. Duften din sier noe om hvem du er, og mange mener at den spiller en rolle for eksempel for valget av partner. Lenge var det vanlig at man valgte en parfyme som en slags signaturduft, samme duft dag ut og dag inn, ofte gjennom flere år. I dag er det vanlig at man har en parfyme til enhver anledning.

Dufter har blitt et tilbehør som styres av sesong, anledning og humør. Vi velger gjerne den duften som passer best for øyeblikket, for eksempel rene og friske parfymer om sommeren og mer sensuelle, kraftige og krydrede dufter om høsten. Mange har også favorittdufter som brukes uansett årstid, parfymer som passer fint til alle anledninger, men nøkkelen er tross alt variasjon. Du vil ikke gå rundt i de samme klærne hver dag, så hvorfor skulle du alltid ville gå med den samme duften? En god idé er å kombinere favorittduftene med sesongens duftnyheter for å legge grunnlaget for en personlig duftgarderobe.

Parfymekjøp handler mer og mer om spontanitet og å la humør, stemning og anledning styre duftvalget. Du har sikkert sett at de samme duftene ofte finnes som parfyme, Eau de Parfum (EdP), Eau de Toilette (EdT) og Eau de Cologne (EdC). Disse inneholder forskjellige konsentrater av duftingredienser, der parfyme er sterkest og generelt dyrest, mens Eau de Cologne er mildest og billigst i innkjøp. De to typene mellom, EdP og EdT, er de vanligste og mest populære typene duftprodukter, og derfor er det disse du finner flest av hos Kicks og i de fleste andre butikker.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331