Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Duftpinner

Beauty tester

53 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Duftpinner til alle husets kriker og kroker

Duftpinner øker stemningen i hjemmet, gjør at det dufter litt bedre og holder luften frisk. Duftpinner, som kalles aroma reeds på engelsk, er også en stilig detalj som passer i alle interiører og rom – plasser duftpinnene i bokhyllen, i vinduskarmen eller på stuebordet. Uansett sted kan du skape din unike duft i de ulike rommene ved hjelp av duftpinner fra KICKS' populære varemerker som Rituals, Voluspa, Jo Malone London, MON|SUN og Clean. Duftpinner lages vanligvis av naturlige materialer som tre, som har en evne til å suge til seg væske. Duftpinner kommer i en rekke forskjellige duftnoter og kan ha lukt av alt fra ferske appelsinskall til furunåler og grankongler.

 

Ulike duftpinner for forskjellige rom

Varier hvilke duftpinner du bruker, ved å plassere dem i forskjellige rom. På soverommet kan du velge duftpinner som fører tankene til nyvasket, mykt sengetøy, og på badet kan du bruke duftpinner med en frisk duft av sitrus. Når du vil slappe av og skape en rolig og harmonisk stemning i et rom, er duftpinner basert på ylang-ylang-blomster et perfekt valg. I et mindre rom holder det å bruke noen få duftpinner, men i større rom kan du bruke en beholder med mange duftpinner (med ulike toner) for at duften skal spre seg i hele rommet. Duftpinner avgir en god og herlig duft over lengre tid –  de fleste har en holdbarhetstid på 3 måneder. Pass på å snu duftpinnene opp ned for å forsterke duften og få dem til å vare lenger.

 

Skap en unik duft med duftpinner før festen eller daten

Ulike dufter fører tankene våre til spesielle steder og minner. Hibiskus får deg kanskje til å tenke på en varm sommerdag, mens duften fra en spesiell parfyme kan minne om den første kjærligheten eller en spesiell anledning. Med duftpinner kan du skape en unik duft før en spesiell sammenkomst – tilpass duften til middagen med venner, festen eller daten. På dagtid kan en svakere, subtil duft være behagelig – det oppnår du ved hjelp av duftpinner basert på jordnære duftnoter av sedertre og sitrus. Om kvelden, eller når du har gjester til middag, kan du satse på en mer aromatisk, dyp duft. Duftpinner med innslag av blomster og urter som rosmarin er eksempler på innslag som kan gi en mer distinkt duft. Oppdag KICKS' utvalg av duftpinner, duftlys og romdufter for å skape den unike duften i hjemmet.

Tips! Når duftpinnene har sluttet å avgi duft, kan du ta vare på beholderen de kommer i, og bruke den til oppbevaring av småting.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331