Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Duftlys

102 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Duftlys skap en koselig stemning hjemme

Oppdag vårt brede utvalg av duftlys på nett og i butikk, med behagelige og unike dufter som passer i alle hjem. Med et duftlys kan du skape en herlig og avslappende atmosfære i alle rom i huset. I tillegg til å spre en koselig stemning er duftlyset også en varmespreder på kjølige sommerkvelder eller kalde vinterdager. Velg mellom en rekke ulike dufter – hos oss finner du duftlys som passer for enhver smak og lommebok. Du finner både eksklusive duftlys fra merker som og og rimeligere varianter fra MON|SUN og andre populære varemerker som og . Når du velger duftlys, kan du ta utgangspunkt i duftnotene. Du kan også velge mellom duftlys fremstilt av bivoks, soyavoks eller stearin, og se etter hvor lang brenntid lyset har. Et stort duftlys med lang brenntid passer i et større rom der duften skal spre seg over et større areal, mens et lite duftlys kan plasseres på badet eller i et annet mindre rom. Skap den unike duften for nettopp ditt hjem, eller i et bestemt rom, ved å eksperimentere med ulike duftnoter. La hjemmet ditt innhylles i naturnære dufter som sedertre eller verbena, eller frisk opp et rom med dufter av bergamott og vanilje. Du kan også tenne et duftlys når du vil finne tid for deg selv og skape en rolig stemning. Let da etter et aromatisk duftlys med avslappende og varme toner som for eksempel lavendel og sjasmin. I tillegg til at duftlyset er en stemningsskaper, er det også en vakker interiørdetalj. Duftlys er også en populær gave, gjerne til en som har bursdag, eller når du er invitert på middag eller fest. Her kan du også finne flere og mer .

 

Finn duftlys som passer hjemme hos deg, på nettet

Alle duftlys har en individuell brenntid – det finnes store duftlys med en brenntid på cirka 100 timer og mindre duftlys som ofte har en kortere brenntid på 25 timer. En brenntid på 100 timer tilsvarer litt mindre enn en uke, og kortere brenntid tilsvarer omtrent et døgn med konstant brenning. Men et duftlys bør ikke brenne konstant hele døgnet – og husk å slukke et brennende duftlys så snart du går ut av rommet, skal legge deg eller går hjemmefra. Men hvordan bør duftlyset brenne for at det skal holde ekstra lenge? La lyset brenne i et par timer første gang, slik at det øverste sjiktet smelter helt. Ellers danner det seg en fordypning, og da blir ikke all voksen oppbrukt. Hvis du tenner lyset etter at det allerede har vært brukt, kan du brekke av den øverste delen av veken for å unngå at det soter.

Tips! Når du tenner duftlyset, bør du plassere det midt i rommet – da sprer duften seg jevnt i rommet.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331