Hjemmekos deluxe – hos KICKS finner du de beste duftlysene! - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
 Kjøp de beste duftlysene hos KICKS!

Kjøp de beste duftlysene hos KICKS!

Et velduftende duftlys forgyller innendørssesongen og kan med sine duftakkorder føre tankene til blomstrende enger, fuktige skoger, varmende solstråler eller årets første snø. Psst! Ikke glem å blåse ut lysene før du forlater rommet.
1
Del

Hos KICKS finner du de beste duftlysene til hjemmet ditt 

Dufter av varmt tre og vanilje 

Vegansk duftlys som skaper en koselig atmosfære ved hjelp av duftnoter fra varmt tre og røket vanilje. Scented Candle Frosty Dawn er basert på naturlig voks og har en brennetid på cirka 60 timer. Tips! La gjerne lyset brenne i minst 4 timer første gang du bruker det, så får det en jevn overflate.  

Elegant storselger 

Ikonisk bestselger som har fått en gitt plass i mange hjem i hele verden. Bibliothèque Candle er laget for hånd i Frankrike og inneholder både et munnblåst glass og veke i bomull. Blant duftnotene finner man fersken, plomme, fiolett, patchouli og lær. En veldig elegant duft som hever hjemmet ditt til nye, velduftende høyder. 

Velduft med aner 

Duftlys som skal føre tankene til havet ved hjelp av duftakkorder fra sandeltre og søt rom. Fantôme Scented Candle fanger Victor Vaissiers drøm om å fange havet i en duft, over 100 år etter hans bortgang. Victor Vaissiers parfymeproduksjon lå midt i Paris og han var faktisk offisiell duftleverandør til blant annet kongen av Belgia. Hvis du vil tenne et duftlys med aner, er dette et veldig godt kjøp!  

Varm og aristokratisk duft 

 Vegansk duftlys som er en global bestselger med stjernestatus. Santal 26 Classic Candle har en mild og aristokratisk duft som dufter varmt og personlig fra blant annet ambra, kokos, vanilje, sedertre, musk og sandeltre. Duftlysene helles opp i Mississippi og brenner i cirka 60 timer. Tips! Ikke glem å kutte vekene regelmessig, så brenner lyset ditt lenger og dufter enda mer.

Ayurveda for hjemmet ditt 

Eksklusivt og veldig aromatisk duftlys som hjelper deg å oppnå indre harmoni. The Ritual of Ayurveda Scented Candle er beriket med klassiske ayurvediske ingredienser som indisk rose, som skal ha en humørboostende effekt, og søt mandelolje, som er rik på pleiende og næringsgivende vitaminer. Lyset har en brenntid på opptil 27 timer.  

For en herlig hverdagsflukt 

Vegansk duftlys som byr på en ekstra koselig atmosfære. Weekend Getaway Vitamin Oil Scented Candle dufter godt og avslappende fra blant annet sedertre, pepper og patchouli som skal bringe tankene til dype skoger og brente urter. I tillegg er voksen helt vegetabilsk og veken er laget av naturlige materialer. Et perfekt duftlys for en liten hverdagsflukt, ganske enkelt. 

 

Dufter av solskinn 

Håndlaget duftlys som gir hjemmet ditt en ekstra varm følelse. Colonia Yellow Candle dufter ikke bare som varmt solskinn fra akkorder som modne sitrusfrukter, lavendel, hvit musk, sandeltre og vetiver, den vakre glassflasken er også et vakkert og sofistikert interiørelement til hjemmet ditt. Brenner i opptil 60 herlige timer.  

For ekstra festlig stemning 

Eksklusivt duftlys som helles opp for hånd i USA. Boxed Candle Crisp Champagne er en ekstra festlig historie som skal bringe tankene til den første, sprudlende smaken av et glass vel avkjølt og sprudlende champagne. Blant duftakkordene er blant annet brut champagne, vanilje og eikefat. Et perfekt duftlys til feiring av både hverdag og fest!  

Luksuriøs og forførende  

Duftlys som skal bringe tankene til både blomstrende peoner og en ekstravagant britisk festkjole som glitrer i skinnet fra levende lys. Peony & Blush Suede Scented Candle inneholder duftnoter fra peoner, jasmin, rose og nelliker og er laget på den engelske landsbygda. Denne luksuriøse og litt forførende duften har en brenntid på cirka 45 timer.  

Dufter blåbær og solvarme furutrær 

Vegansk duftlys som er produsert i Sverige, det merkes ikke minst blant de nøye utvalgte duftakkordene. Fäviken Scented Candle dufter godt av blant annet friske blåbær, røket vetiver, sypress, lær og solvarm furu, duftnoter som sammen fanger essensen av Fäviken utenfor Åre og de dype skogene som omgir gården og den frodige hagen.  

1
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331