Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Finn dine nye duftfavoritter

Har du noen av disse storselgerne i duftgarderoben din? Vi tipser om nærstående dufter med lignende noter som du kommer til å falle for. Her er sesongens mest trendy duftonter.

Fuktig sødme

Sammen med grønn mandarin, blomstrende noter av fresia og søt kakao gir appelsinblomsten en feminin touch til Hugo Boss’ storselger The Scent For Her. Like søt og uimotståelig er den vaniljeduftende Tinharé fra Le Couvent, som også har noter av mandarin. Jean Paul Gaultiers Scandal har søte vaniljenoter i bunnen samt blodappelsin, patsjuli og gardenia i hjertet og toppen.

Nydusjet friskhet

Den populære duften Clean Classic har vært en storselger i over 20 år med sine friske, rene duftnoter. Den superfreshe klassikeren med blant annet sitrusfrukter og musk minner om Philosophys Pure Grace, som også inneholder nettopp sitrus og musk. Acqua di Gioia fra Giorgio Armani utstråler samme rene friskhet. Du kan lese mange omtaler om den på kicks.no, der den får topp karakter av KICKS Club-medlemmer.

Varmt og feminint

La Vie Est Belle fra Lancôme ble lansert i 2012 og er av de mest solgte duftene i hele verden. Det er lett å bli glad i denne luksuriøse duftkomposisjonen med blant annet fruktig pære, søt appelsinblomst og varm vanilje. Den deler duftnoter med den romantiske Armanis Because It’s You, som har noter av bringebær, rose, vanilje og musk. Alive fra Hugo Boss dufter av eple, solbær og tre, og i likhet med de to andre feminine duftene inneholder den varmende vanilje

Tidløse unisexdufter

Unisextrenden har vært stor innenfor skjønnhet de siste årene og slo første gang gjennom på 1990-tallet, da Calvin Kleins CK One ble lansert. Hvis du elsker den lette blandingen av bergamott, grønn te og musk i denne duftklassikeren, vil du også like Armanis Acqua Di Gio, som er laget av samme par-fymeskaper og dufter av forfriskende bergamott og tangerin. Samme friske følelse får du av Green Tea fra Elizabeth Arden.

Mannlig klassisker

Den tidløst friske og aromatiske Polo Blue med duft av blant annet melon, agurk, urter, mose og musk leder tan-kene hen mot havet og friske vinder. Den samme marine følelsen gir Eternity For Men fra Calvin Klein og Now fra Hugo Boss med sine aromatiske duftnoter.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331